Σαμπντόρια – Κάλιαρι 1-2: Επιτέλους νίκη (hls)

Η Κάλιαρι πανηγύρισε νίκη μετά από 2.5 μήνες φεύγοντας με "διπλό" από το Λουίτζι Φεράρις της Γένοβας.

Το πρώτο γκολ της Serie A μέσα στο νέο έτος για την ομάδα του Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα πέτυχε ο 30χρονος επιθετικός Μανόλο Γκαμπιαντίνι. O Ιταλός άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό (1-0) φτάνοντας τα έξι μέσα στην σεζόν.

Η απάντηση της Κάλιαρι ήρθε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με τους νησιώτες να ισοφαρίζουν με τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα που σκόραρε για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο (1-1, 55ο λεπτό). Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, πήραν ψυχολογία και κατάφεραν να ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοσή τους μετά την ισοφάριση με αποτέλεσμα να πιέσουν και να φτάσουν στην ανατροπή. Ο Λεονάρντο Παβολέτι επέστρεψε στα γκολ και έβαλε μπροστά την ομάδα του Ματσάρι (1-2, 71ο λεπτό).

Η Κάλιαρι που είχε βασικό σε όλο τον αγώνα τον Χαράλαμπο Λυκογιάννη, θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς με τον Βραζιλιάνο Ζοάο Πέντρο να μην μπορεί να νικήσει τον Αουντέρο στο 82ο λεπτό μετά από πλάγιο τετ α τετ. Η κατάσταση δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο για τους γηπεδούχους καθώς ο Καντρέβα αποβλήθηκε για χτύπημα στον Καρμπόνι και άφησε την Σαμπντόρια με παίκτη λιγότερο στις καθυστερήσεις. Κλασικές ευκαιρία και με τον Φαραγκό στο 93ο λεπτό με τον Ιταλό να αστοχεί από πλεονεκτική θέση λίγο μετά την είσοδό του στο ματς, όπως και για τον Ζοάο Πέντρο στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Tο τελικό 1-2 παρέμεινε μέχρι το φινάλε με την Σαμπντόρια να μένει χωρίς νίκη για τρίτη σερί αγωνιστική. Η Κάλιαρι ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη φτάνοντας τους 13 βαθμούς πετυχαίνοντας μόλις την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα και αυτή κόντρα στην Σαμπντόρια όπως και στο πρώτο γύρο!

Σαμπντόρια (Ντ’Αβέρσα): Αουντέρο, Γιοσίντα (51′ Ντράγκουσιν), Σάμποτ, Φεράρι (72’Κέρβο), Μούρου, Τόρσμπι, Έκνταλ (81′ Γέπες), Καντρέβα, Μπερεζίνσκι, Καπούτο (81′ Τορεγκρόσα), Γκαμπιαντίνι (72′ Κουαλιαρέλα)

Κάλιαρι (Ματσάρι): Κράνιο, Αλτάρε, Λοβάτο, Καρμπόνι, Λυκογιάννης, Μπελανόβα, Γκράσι, Μάριν, Ντεϊόλα (75′ Φαραγκό), Παβολέτι (81′ Περέιρο), Ζοάο Πέδρο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.