Μίλαν: Στα πιτς ο Ζλάταν, πονοκέφαλος για Πιόλι

Ο Στέφανο Πιόλι επιβεβαίωσε πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα χάσει τον αυριανό (22/12) αγώνα της Μίλαν με την Έμπολι.

Ο 40χρονος Σουηδός έχει αποκλειστεί από τον αγώνα λόγω τραυματισμού στο γόνατο, μειώνοντας περαιτέρω τις επιλογές του Πιόλι στην επίθεση για τον αυριανό αγώνα (22/12) με την ομάδα της Τοσκάνης. Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου νωρίτερα σήμερα, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι θα απουσιάσουν τόσο ο Ιμπραχίμοβιτς όσο και ο Ραφαέλ Λεάο. Εκτός αποστολής παραμένουν οι τραυματίες Κερ, Καλάμπρια και Ρέμπιτς.

«Δεν θα είναι εκεί αύριο, θα επιστρέψει απέναντι στη Ρόμα. Ο Ιμπραχίμοβιτς δεν θα είναι εκεί αύριο λόγω υπερφόρτωσης στο γόνατό του. Τα πράγματα ήταν πιο θετικά για τον αρχηγό Αλέσιο Ρομανιόλι που βρήκε θέση στην ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό του Σίμον Κερ «Είναι καλά ψυχικά και σωματικά. Είναι δυνατός παίκτης».

Ο Πιόλι σημείωσε τη σημασία του δανεικού μπακ από τη Ρόμα, Αλεσάντρο Φλορέντσι, αναφέροντας πώς «είναι πολύ χρήσιμος παίκτης, είναι έξυπνος, τα πηγαίνει καλά και σωματικά. Είναι ένας σημαντικός παίκτης που μπορεί να μας δώσει μεγάλη δύναμη». Ο προπονητής της Μίλαν επιβεβαίωσε ότι ο Γάλλος μπακ, Τεό Ερνάντεζ, αισθάνεται καλύτερα τώρα και πρότεινε να παίξει εναντίον της Έμπολι. «Ο Τεό έχει γίνει πιο ολοκληρωμένος, τώρα κάνει καλύτερα και την αμυντική φάση. Μας δίνει πολλά στην επιθετική πλευρά. Είναι καλύτερος, ελπίζω να είναι σε άριστη κατάσταση αύριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.