Ίντερ: Ο Ινζάγκι θέλει παραμονή στην κορυφή

Ο Σιμόνε Ινζάγκι δήλωσε πως το σημαντικό για την Ίντερ είναι να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας μέχρι το τέλος.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 4-0 επί της Κάλιαρι, ενώ συμπλήρωσε πως είναι ικανοποιημένος με την έως τώρα πορεία της ομάδας του στη φετινή σεζόν.

Αρχικά, ο Ινζάγκι δήλωσε: “Οι παίκτες είναι πολύ καλοί. Είχα ζητήσει συγκέντρωση και προσοχή. Ξέραμε ότι θα υπήρχε κούραση μετά το ευρωπαϊκό ματς και ότι θα βρίσκαμε μια οργανωμένη Κάλιαρι. Στο ημίχρονο, έστω και εάν προηγηθήκαμε μόνο με 1-0, έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου, λέγοντάς τους ότι έπρεπε να συνεχίσουμε για να βρούμε το δεύτερο γκολ. Η δύναμή μας σήμερα, είναι ότι όποιοι και εάν παίζουν στο γήπεδο, δεν υπάρχει ποτέ πρόβλημα, ακόμα και όταν κάνουμε αλλαγή”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: “Είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας και έχουμε προκριθεί στο Champions League. Τα πράγματα πάνε καλά, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Τώρα που προηγούμαστε στη βαθμολογία, είναι φυσιολογικό να θέλουμε να μείνουμε εκεί. Γνωρίζουμε ότι ήμασταν πίσω επτά ή οκτώ βαθμούς πριν από έναν μήνα. Έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά δεν πρέπει να κοιτάξουμε την κατάταξη. Τώρα, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να σκεφθούμε τους επόμενους αντιπάλους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.