Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: «Θα παλέψουμε για το Scudetto»

Ο επιθετικός της Μίλαν Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς παραδέχτηκε ότι οι «ροσονέρι» είναι απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό τους από το Champions League, αλλά υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα δώσει τα πάντα για να κατακτήσει το Scudetto.

Οι «ροσονέρι» είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα μετά από 16 αγώνες, έναν βαθμό πάνω από την Ίντερ και δύο βαθμούς πάνω από τη Νάπολι. Αλλά οι παραστάσεις στην Ιταλία δεν «μεταφράστηκαν» το ίδιο καλά στην ευρωπαϊκή σκηνή, καθώς η Μίλαν επέστρεψε στο Champions League για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια.

Η Μίλαν έχασε 2-1 από τη Λίβερπουλ την Τρίτη και η Ατλέτικο Μαδρίτης ανέβηκε στη δεύτερη θέση με τη νίκη επί της Πόρτο. Οι «ροσονέρι» τερμάτισαν στην τελευταία θέση στον όμιλο και μπορούν να επικεντρωθούν μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις. Η Ίντερ τερμάτισε τέταρτη στη φάση των ομίλων την περασμένη περίοδο και κατέκτησε το Scudetto για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια. ίσως να είναι ένα σημάδι αυτό για την ομάδα του Πιόλι.

Έχει περάσει τόσος καιρός από τότε που η Μίλαν κέρδισε το τελευταίο της Scudetto το 2010-11 και ο Ιμπραχίμοβιτς υποσχέθηκε να παλέψει για τον τίτλο μέχρι το τέλος. «Είμαστε απογοητευμένοι για την έξοδο μας από το Champions League, λυπούμαστε πολύ, αλλά θα παλέψουμε για να κερδίσουμε το Scudetto», είπε ο Ιμπραχίμοβιτς στο Radio Deejay. «Θα κάνουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε και δεν θα τα παρατήσουμε. Στην αποτυχία υπάρχει και επιτυχία, θα αναπτυχθούμε και θα αποκτήσουμε εμπειρία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.