Λορέντσο Ινσίνιε: «Δεμένος» με τη Νάπολι, άγνωστο το μέλλον του

Η συμφψνία του Λορέντσο Ινσίνιε με τη Νάπολι εκπνέει τον Ιούνιο του 2022 και δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Βιτσλεντσο Πισακάνε τόνισε σε δηλώσεις του ότι οι «παρτενοπέι» έκαναν μια «απαράδεκτη προσφορά» στον αρχηγό τους και η αρνητική αυτή εξέλιξη έχει πυροδοτήσει φήμες στην Ιταλία σχετικά με πιθανή αποχώρηση από τη Νάπολι το επόμενο καλοκαίρι. καθώς ο Ινσίνιε δεν έχει ανανεώσει ακόμη με τους Ατζούρι.

Ο ατζέντης του Ινσίνιε μίλησε στο Canale 21 για την τρέχουσα κατάσταση. «Έχει γίνει μια προσφορά που δεν θεωρείται αποδεκτή, δεν θεωρείται κατάλληλη», είπε ο Πισακάνε. «Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μιλάμε πια ο ένας στον άλλον. Έχω διαβάσει αρκετές φορές ότι ο Λορέντζο έχει ζητήσει το φεγγάρι, αλλά δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Νιώθει τη Νάπολι ως μέρος του εαυτού του, ίσως κρατά τη Νάπολι υπερβολικά κοντά. Δυσκολεύομαι να βρω έναν παίκτη πιο δεμένο με μία φανέλα».

Ο Πισακάνε ρωτήθηκε εάν υπάρχει προοπτική για τον Ινσίνιε να παραμείνει στο «Stadio Diego Maradona». «Δεν μπορώ να δώσω ποσοστό, απλά δεν μπορώ. Οι γάμοι γίνονται με δύο, επομένως πιστεύω ότι είναι σωστό να ξανασυναντηθούμε, να το συζητήσουμε και να δούμε αν υπάρχει πιθανότητα ή όχι. Ο Λορέντσο είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ίδια ομάδα για πολλά χρόνια και πάντα βρίσκει κίνητρο για να τα πάει καλύτερα. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις ένα σύμβολο σαν αυτόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.