Σαμπντόρια: Σε μπελάδες ο ιδιοκτήτης της ομάδας

Mπλεξίματα με τον νόμο για τον πρόεδρο της Σαμπντόρια Μάσιμο Φερέρο.

Ο πρόεδρος της Σαμπντόρια Μάσιμο Φερέρο συνελήφθη τη Δευτέρα από τις ιταλικές αρχές για αδικήματα φερόμενης εικονικής πτώχευσης στις επιχειρήσεις του και είναι έτοιμος να παραιτηθεί από το αξίωμά του στην ομάδα της Σέριε Α.

«Με μεγάλη έκπληξη μάθαμε για την εκτέλεση του εντάλματος προσωρινής κράτησης κατά του Μάσιμο Φερέρο σήμερα. Ήταν ένα αίτημα της Εισαγγελίας της Δημοκρατίας της Πάολα για πτώχευση που σχετίζεται με γεγονότα πριν από πολλά χρόνια. Αυτά τα γεγονότα είναι εντελώς ανεξάρτητα τόσο με τη διαχείριση όσο και με την ιδιοκτησία της Σαμπντόρια.

Ωστόσο, για να προστατεύσει τα συμφέροντα των άλλων δραστηριοτήτων του και, συγκεκριμένα, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε εικασία σχετικά με τη Σαμπντόρια και τον κόσμο του ποδοσφαίρου, ο Φερέρο σκοπεύει να επισημοποιήσει την άμεση παραίτησή του», ανακοίνωσαν οι «μπλουτσερκιάτι».

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA ανέφερε  ότι ο Ιταλός κινηματογραφικός παραγωγός, συνελήφθη στο Μιλάνο και κρατείται στη φυλακή του Σαν Βιτόρε.

Άλλα πέντε άτομα που ερευνώνται για την υπόθεση, τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Οι έρευνες έχουν να κάνουν με την πτώχευση τεσσάρων εταιρειών στον τομέα του τουρισμού και του κινηματογράφου στην Κοζέντσα της Καλαβρίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας