Serie A : Ανατροπές στα όρια του απίθανου σε Βενετία, Σπέτσια! (hls)

Μια από τις πιο εντυπωσιακές εκτός έδρας νίκες της ιστορίας της, αναφορικά με τη ροή του αγώνα, πέτυχε η Βερόνα στην Βενετία. Βαθμό με ανατροπή των εις βάρος της δεδομένων πήρε η Σασουόλο στη Σπέτσια


Βενέντσια – Ελλάς Βερόνα 3-4

Η Βερόνα περίμενε καρτερικά να πετύχει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μάλλον περίμενε να το κάνει στην Βενετία όμως σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα γίνονταν κάπως έτσι!
Οι γηπεδούχοι προβάλλοντας τα δικά τους κίνητρα, κατάφεραν από το 12ο έως το 27ο λεπτό να πετύχουν τον απόλυτο αιφνιδιασμό σημειώνοντας τρία γκολ με σκόρερς τους Τσεκαρόνι (12’), Κρινιόλ (19’) και Ανρί (27’) ο οποίος πάντως με αυτογκόλ του, «έβαλε» ξανά στο ματς τους φιλοξενούμενους, στο 52’.
Ακόμα περισσότερο θάρρος πήρε η ομάδα του Τουντόρ από την αποβολή του Τσεκαρόνι στο 62’. Τρία λεπτά αργότερα ο Καπράρι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μείωσε σε 3-2 και δύο λεπτά αργότερα ο Αργεντινός Σιμεόνε έφερε το ματς στα όσα.
Το νικητήριο τέρμα της Βερόνα σημείωσε και πάλι ο Σιμενόνε στο 85’

Σπέτσια – Σασουόλο 2-2
Με γκολ του Αλβανού Μάναϊ στο 35’ και ένα ακόμα του Γκανέζου Γκιασί η Σπέτσια έριξε στο καναβάτσο την Σασουόλο, όμως οι φιλοξενούμενοι βελτιωμένοι στο 2ο ημίχρονο βρήκαν λύτρωση στο πρόσωπο του Ρασπαντόρι ο οποίος μπήκε ως αλλαγή και με δύο δικά του γκολ στο 66ο και το 79ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 2-2


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.