Serie A: Παραμένει στο «κυνήγι» η Ίντερ, «πάγωσε» τη Ρόμα η Μπολόνια (hls)

Στο κυνήγι της πρωτοπόρου Νάπολι παραμένει η Ίντερ μετά την επικράτησή της με 2-0 επί της Σπέτσια - Σοκ για τη Ρόμα, ηττήθηκε στην έδρα της Μπολόνια με 1-0.

Αρχικά οι Νερατζούρι κατάφεραν να επιβληθούν των αντιπάλων τους και να μειώσουν προσωρινά τη διαφορά από τους Παρτενοπέι στον έναν πόντο, με ματς περισσότερο. Η πρωτοπόρος της Serie A δίνει εκτός έδρας «μάχη» σε λίγη ώρα (21:45) στην έδρα της Σασουόλο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Στα του ματς του «Τζιουζέπε Μεάτσα» ο Ρικάρντο Γκαλιαρντίνι στο 36ο λεπτό ήταν αυτός που «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Σπέτσια και έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση της Ίντερ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεσή τους και στο 58′ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Λαουτάρτο Μαρτίνες έγραψαν το τελικό 2-0.

Από την άλλη η Ρόμα δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις και ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Μπολόνια. Σκόρερ του τέρματος που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι ήταν ο Ματίας Σβάνμπεργκ στο 35′.

Με αυτό το αποτέλεσμα το σύνολο του Σίνισα Μιχάιλοβιτς έκλεισε την «ψαλίδα» των δύο ομάδων στον ένα βαθμό και κράτησε την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο μακριά από την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.