Γιουβέντους: “Ενεργούμε σύμφωνα με τους νόμους”

Η διοίκηση της Γιουβέντους ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, παρά την έρευνα που έχει ξεκινήσει στα λογιστικά της.

Συγκεκριμένα, η “βέκια σινιόρα” ερευνάται για ατασθαλίες, σχετικά με μεταγραφές που έγιναν την περίοδο 2019-2020. Μάλιστα, υπό έρευνα είναι τόσο ο πρόεδρος, Αντρέα Ανιέλι, όσο και ο αντιπρόεδρος, Πάβελ Νέντβεντ. Η ιταλική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει πως συνεργάζεται πλήρως με τις ιταλικές αρχές, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στις έρευνες.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση της Γιουβέντους αναφέρει: “Η Γιουβέντους αναγνωρίζει ότι η Εισαγγελία του Δικαστηρίου του Τορίνο έχει ξεκινήσει έρευνες εναντίον της Εταιρείας και ορισμένων από τα σημερινά στελέχη της (Αντρέα Ανιέλι, Παβέλ Νέντβεντ και Στέφανο Σεράτο) σχετικά με τα “Έσοδα από δικαιώματα εγγραφής παικτών.

Η Εταιρεία συνεργάζεται με τους ερευνητές και την CONSOB και πιστεύει ότι θα διευκρινίσει κάθε πτυχή που την ενδιαφέρει, καθώς πιστεύει ότι ενήργησε σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς που διέπουν την προετοιμασία των οικονομικών εκθέσεων, σύμφωνα με τις λογιστικές αρχές και σύμφωνα με τη διεθνή πρακτική στον ποδοσφαιρικό κλάδο και τις συνθήκες της αγοράς”.

Το σχετικό tweet:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!