Βλάχοβιτς: Θέλει Ευρώπη και αποχωρεί από την Φιορεντίνα

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Φιορεντίνα, πυροδοτώντας δεσμούς με Γιουβέντους, Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι.

Ο διεθνής Σέρβος επιθετικός δεν ανανεώνει, αλλά επιμένει πρώτα πως θέλει να βοηθήσει τους “βιόλα” να επιστρέψουν στην Ευρώπη. Ο Βλάχοβιτς ήταν ασταμάτητος το 2021 και υπήρξαν ρεπορτάζ που ισχυρίζονταν πως θα αποχωρήσει ακόμα και μέσα στον Ιανουάριο, καθώς απέρριψε την τελευταία πρόταση επέκτασης συμβολαίου.

Το τρέχον συμβόλαιό του διαρκεί έως τον Ιούνιο του 2023 και ο Βλάχοβιτς παραμένει σίγουρος ότι θα είναι στο Stadio Artemio Franchi για το υπόλοιπο της σεζόν. «Όλοι εργαζόμαστε σκληρά και θέλουμε να επιστρέψουμε στην Ευρώπη, γιατί η Φιορεντίνα δεν έχει παίξει στην Ευρώπη για πολλά χρόνια και θα ήταν μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο», είπε στην Telegraph.rs στην πατρίδα του. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα παικτών και του προσωπικού το αξίζει και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε κάποιους από τους στόχους που έχουμε θέσει για εμάς. Έχω φτάσει σε ένα επίπεδο στο ποδόσφαιρο όπου κάθε μικρή λεπτομέρεια μετράει, οπότε είμαι πολύ προσεκτικός με τη διατροφή και την προπόνησή μου».

Η Φιορεντίνα κέρδισε την Μίλαν με 4-3 το περασμένο Σαββατοκύριακο, βάζοντας τέλος στο αήττητο ρεκόρ των ροσονέρι στη Serie A, και ο Βλάχοβιτς αντιμετώπισε το είδωλό του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. «Το παιχνίδι με τη Μίλαν ήταν σαν ένα όνειρο. Νιώσαμε ευφορία, αλλά γρήγορα αρχίσαμε να επικεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα με την Έμπολι. «Κάθε συνάντηση με τη Μίλαν είναι ξεχωριστή για μένα, γιατί όλοι ξέρουν πώς νιώθω για τον Ιμπραΐμοβιτς. Δεν νιώθω ότι είμαι ο διάδοχός του, καθώς έχω πολύ δρόμο να διανύσω μέχρι να φτάσω στο επίπεδό του. Μόνο το γεγονός ότι εξακολουθεί να παίζει στο κορυφαίο επίπεδο στην ηλικία των 40 ημερών, έχει να κάνει με την πείνα και τον χαρακτήρα του». Ο Βλάχοβιτς ρωτήθηκε αν πλησίασε τον Σουηδό μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Τοσκάνη. «Όχι, ξέρω πώς είναι να χάνεις και δεν ήθελα να ενοχλήσω κανέναν στην ομάδα της Μίλαν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.