Λάτσιο – Γιουβέντους 0-2: Δύο στα δύο ο Μπονούτσι! (hls)

Η Γιουβέντους πέρασε από το «Ολίμπικο» κερδίζοντας τη Λάτσιο χάρη σε δύο εύστοχα χτυπήματα πέναλτι του Λεονάρντο Μπονούτσι.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τη δεύτερη σερί νίκη της πλησίασε στους τέσσερις πόντους την τέταρτη θέση, ενώ οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις ήττες μετά από τρεις αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν νωρίς τον Ντανίλο που έφυγε με φορείο λόγω τραυματισμού δίνοντας τη θέση του στον Κουλουσέφσκι, όμως δεν πτοήθηκαν και άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό, όταν ο VAR έκρινε ότι ο Κατάλντι ανέτρεψε τον Μοράτα στην περιοχή και ο Μπονούτσι νίκησε τον Ρέινα από την άσπρη βούλα.

Στο β’ η Γιουβέντους ήταν καλύτερη αλλά παραλίγο να το πληρώσει προς το τέλος όταν ο νεοεισελθών Μουρίκι έχασε καλή ευκαιρία για τη Λάτσιο.

Τελικά, στο 83′ ο Μπονούτσι καθάρισε το παιχνίδι για τους ««μπιανκονέρι» με δεύτερη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μετά την ανατροπή του Κιέζα από τον Ρέινα.

Λάτσιο (Σάρι): Ρέινα – Λατσάρι, Φελίπε, Ατσέρμπι, Χιουσάι – Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Κατάλντι (84′ Μπάσιτς), Λ. Αλμπέρτο – Άντερσον (75′ Άντερσον), Ροντρίγκες, Τσακάνι (65′ Moυρίκι).
Γιουβέντους (Αλέγκρι): Στέζνι – Ντανίλο (15′ Κουλουσέφσκι), Μπονούτσι, Ντε Λιχτ – Κουαδράδο, ΜακΚένι, Λοκατέλι (89′ Μπετανκούρ), Ραμπιό, Πελεγκρίνι – Κιέζα, Μοράτα (74′ Μεν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.