Μάσιμο Μοράτι: “Ο Ινσίνιε ταιριάζει παντού, έκανα λάθη στο παρελθόν”

Ο Μάσιμο Μράτι θα ήθελε πολύ να δει τον Λορέντσο Ινσίνιε στην Ίντερ και παραδέχεται πως έκανε λάθη λόγω υπερβολικής αγάπης μετά τον θρίαμβο του Treble.

Το πρώην αφεντικό των “νερατζούρι” ήταν πάντα θαυμαστής του αρχηγού της Νάπολι και θα ήθελε πολύ να δει τον Ιταλό διεθνή να συνεχίζει την καριέρα του στο Μιλάνο και το Τζιουζέπε Μεάτσα. Ο Ινσίνιε δεν έχει ακόμη συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο, καθώς η Νάπολι πρόσφερε μόνο το ήμισυ του τρέχοντος μισθού του και η συμφωνία του αναμένεται να λήξει τον Ιούνιο του 2022

«Ο Ινσίνιε θα ταίριαζε καλά σε οποιαδήποτε ομάδα, αν και είναι κρίμα που μέχρι στιγμής για την Ιταλία δεν μπόρεσε να δείξει τι μπορεί πραγματικά να κάνει», είπε ο Μοράτι στην εφημερίδα Il Mattino. «Δεδομένου ότι το συμβόλαιό του εξαντλείται, δεν θα κόστιζε καν ένα τρελό ποσό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο τώρα. Ο πατέρας μου (ο θρύλος της Ίντερ, Άντζελο Μοράτι) δεν ήθελε να χάσει τους παίκτες που αγαπούσε περισσότερο. Όταν κατάλαβε ότι έπρεπε να γίνει, προτίμησε να φύγει από την Ίντερ.

«Το καταλαβαίνω, γιατί αφού κερδίσαμε το Τρεμπλ το 2010, θα έπρεπε να είχα αφήσει ελεύθερους μερικούς παίκτες, αλλά θα ένιωθα άδικο και παντελή έλλειψη αναγνώρισης για όσα είχαν πετύχει. Επιπλέον, όπως δείχνει η Γιουβέντους τώρα, δεν είναι τόσο εύκολο να ανασυγκροτήσεις μια ομάδα που είχε κερδίσει». Ο Μοράτι δεν αρνήθηκε ποτέ ότι διηύθυνε την Ίντερ περισσότερο ως οπαδός παρά ως πρόεδρος και υπεύθυνος μιας επιχείρησης. «Μακάρι να το είχα καταλάβει περισσότερο στην εποχή μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.