Μίλαν: Ο Κερ αποθέωσε τον Πιόλι

Ο Δανός αμυντικός της Μίλαν, Σίμον Κερ, αποθέωσε τον Στέφανο Πιόλι για τη δουλειά του εντός και εκτός γηπέδου.

Ο αρχηγός της Εθνικής Δανίας μίλησε στο TV2 Sport μετά τη νίκη απέναντι στα νησιά Φερόε (3-1) στο Parken Stadium την Παρασκευή (12/11). Ο Κερ είναι ο ηγέτης σε μια ομάδα γεμάτη από τη Serie A και ο κεντρικός αμυντικός ρωτήθηκε για την εμπειρία του με τους “ροσονέρι”, οι οποίοι μοιράζονται την κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος παρέα με τη Νάπολι.

Ο Πιόλι πήρε τον βετεράνο τον Ιανουάριο του 2020 από την La Liga και την Σεβίλλη, και ο πρώην παίκτης της Αταλάντα έκτοτε καθιερώθηκε ως αναπόσπαστο μέλος της ομάδας στο Μιλάνο. Μετά την ολοκλήρωση 8 αγωνιστικών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Κερ μίλησε στα μέσα ενημέρωσης για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της χώρας, η οποία έφτασε και στα ημιτελικά του EURO 2020 το περασμένο καλοκαίρι. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε επίσης για τον αντίκτυπο του Πιόλι στο Σαν Σίρο επαινώντας το αφεντικό του.

«Ο Πιόλι είναι εξαιρετικός προπονητής», είπε στο TV2 Sport. «Ταυτόχρονα, είναι ένας φανταστικός άνθρωπος που φροντίζει όλους τους παίκτες του. «Δημιουργεί μια δομή σε επίπεδο ομάδας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου». Ο Πιόλι έχει κάνει θαύματα από τότε που έφτασε στο Μιλάνο, ανέλαβε μια ομάδα χωρίς βαριά ονόματα και βοήθησε τον σύλλογο να επιστρέψει στο Champions League μετά από χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.