Κρίστιαν Έρικσεν: Σε καλό δρόμο η αποθεραπεία

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Κρίστιαν Έρικσεν υποβάλλεται σε συνεχείς καρδιολογικούς ελέγχους και θα μπορούσε να επιστρέψει στη δράση την επόμενη σεζόν, αλλά όχι στην Ίντερ.

Πριν από πέντε μήνες, η καριέρα και η ζωή του Έρικσεν άλλαξε για πάντα, καθώς κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανάμεσα σε Δανία και Φινλανδία μετά από καρδιακή προσβολή. Στον Δανό διεθνή ποδοσφαιριστή δόθηκε σωτήρια βοήθεια στον αγωνιστικό χώρο προτού σταθεροποιηθεί στο νοσοκομείο, όπου του εμφύτευσαν συσκευή επανεκκίνησης καρδιάς λίγες μέρες αργότερα. Ο πρώην παίκτης της Τότεναμ και του Άγιαξ δεν μπορεί να παίξει στη Serie A με εμφυτευμένη τέτοια συσκευή. Οι ιταλικές αρχές δεν επιτρέπουν να παίζετε κανένα άθλημα επαφής με εμφυτευμένο απινιδωτή καρδιάς, καθώς οποιαδήποτε επαφή ή χτύπημα θα μπορούσε να σπάσει τη συσκευή. Δεν μπορεί καν να προπονηθεί σε ένα κανονικό γυμναστήριο γιατί δεν θα έπαιρνε το πράσινο φως από τους γιατρούς. Γι’ αυτό, σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, ο Έρικσεν επέστρεψε στη Δανία, όπου επισκέφτηκε έναν ειδικό καρδιοπαθολόγο και όπου ξεκίνησε πρόγραμμα απεξάρτησης.

Όλες οι εξετάσεις που υποβλήθηκε τους τελευταίους πέντε μήνες δεν έχουν επισημάνει κάποιο μόνιμο πρόβλημα στην καρδιά του, το οποίο θα μπορούσε να είναι καλό ή κακό νέο, επειδή, στα χαρτιά, αυτό που συνέβη πριν από πέντε μήνες δεν έχει ακόμη εξήγηση. Ο Έρικσεν θα υποβάλλεται σε τακτικές ιατρικές εξετάσεις τους τελευταίους μήνες και αν δεν προκύψουν προβλήματα, θα μπορούσε να αυξήσει τον φόρτο εργασίας από τις αρχές του 2022. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το γεγονός ότι ο Έρικσεν επισκέπτεται ειδικούς στη Δανία και όχι στην Ιταλία υποδηλώνει ότι δεν σχεδιάζει να επιστρέψει στη δράση του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο μισθός του στην Ίντερ καλύπτεται από την ασφάλιση της FIFA και οι διοίκηση των νερατζούρι δεν έχει ακόμη προγραμματίσει συνάντηση με τον ατζέντη του παίκτη σχετικά με το μέλλον του .Η La Gazzetta αναφέρει πως ο Άγιαξ ή η Οντένσε θα μπορούσαν να είναι οι επόμενοι προορισμοί του, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις για το μέλλον του Έρικσεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.