Μίλαν-Ίντερ 1-1: Κόλλησαν στο «Χ» (hls)

Ντέρμπι σημαίνει πάθος, δύναμη, νεύρα και... ισοπαλία! Μίλαν και Ίντερ κόλλησαν στην ισοπαλία στο «San Siro» σε ένα ματς που τα σπουδαία συνέβησαν στο πρώτο μέρος.

Η Μίλαν έχασε την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη στην βαθμολογία της Serie A μετά το πέρας 12 αγωνιστικών. Η Νάπολι στραβοπάτησε κόντρα στη Βερόνα αλλά οι «ροσονέρι» δεν το εκμεταλλεύτηκαν και έτσι οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 32 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, η Ίντερ ήταν καλύτερη από την συμπολίτισσα αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Ινζάγκι έφτιαξε φάσεις όμως δεύτερο γκολ δεν βρήκε και έτσι έμεινε στο -7 από τις πρωτοπόρους Νάπολι και Μίλαν (32 έναντι 25 βαθμών).

Το ματς:

Το παιχνίδι άρχισε με ιδανικό τρόπο για την Ίντερ, η οποία μόλις στο 7ο λεπτό κέρδισε πέναλτι. Ο Τσαλχάνογλου ανέλαβε την εκτέλεση στο 11′ και έγραψε το 0-1 για τους «νερατζούρι».

Η Μίλαν βρήκε απάντηση αμέσως. Για την ακρίβεια έξι λεπτά αργότερα (17′) με τον Στέφαν Ντε Φράι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, βάζοντας ένα απίθανο αυτογκόλ.

Στο 25ο λεπτό η Ίντερ κέρδισε νέο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φοντέ Μπάλο Τουρέ αλλά αυτή την φορά ο Ταταρουσάνου είπε «όχι». Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ ήταν αυτός που κερδήθηκε από τον γκολκίπερ των νερατζούρι.

Η Ίντερ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο υπόλοιπο κομμάτι του αγώνα, έχασε ευκαιρίες με τους Μπαρέλα (44′), Λαουτάρο Μαρτίνεζ (45′) αλλά τίποτα δεν άλλαξε.

Στο β’ μέρος και μετά το 80ο λεπτό η Μίλαν προσπάθησε να «κλέψει» τη νίκη αλλά μία ο Χαντάνοβιτς, μία το δοκάρι, την σταμάτησαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.