Serie A: Σπουδαίες νίκες για Ουντινέζε και Μπολόνια σε χορταστικά παιχνίδια (hls)

Η Ουντινέζε κέρδισε την Σασουόλο (3-2), ενώ η Μπολόνια πέρασε από την έδρα της Σαμπντόρια (1-2) σε ένα παιχνίδι που τα πάντα έγιναν στο β' μέρος. Η 12η αγωνιστική της Serie A συνεχίστηκε με... γκολ και θέαμα.

Ουντινέζε-Σασουόλο 3-2

Καταπληκτικό παιχνίδι στο Ούντινε με την γηπεδούχο ομάδα να καταφέρνει εν τέλει να πάρει τη νίκη. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Γκότι έφτασε τους 14 βαθμούς και έπιασε την Σασουόλο στην βαθμολογία. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ντελοφέου άνοιξε το σκορ, όμως ο Μπεράρντι απάντησε 11 λεπτά αργότερα (15′). Στο 28′ η Σασουόλο έφερε τούμπα το ματς με γκολ του Φρατέσι αλλά ο Ιταλός μέσος έγινε από ωραίος μοιραίος μέσα σε 10 λεπτά. Αυτογκόλ στο 39ο λεπτό και 2-2 ημίχρονο. Στο 51ο λεπτό ο Μπέτο έκανε νέα ανατροπή στο σκορ για το 3-2 της Ουντινέζε, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε έως το φινάλε παρά την αποβολή του Ζαν-Βικτόρ Μακένγκο στο 89ο λεπτό.

Σαμπντόρια-Μπολόνια 1-2

Όμορφο παιχνίδι έγινε και στο «Λουίτζι Φεράρι» με τον φιλοξενούμενο να θριαμβεύει πάντως. Τα πάντα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σβάνμπεργκ να ανοίγει το σκορ στο 47′, τον Θόρσμπι να απαντά για την Σαμπντόρια στο 77′ αλλά τον Αρναούτοβιτς να λέει την τελευταία λέξη στο 78ο λεπτό. Το 1-2 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με την Μπολόνια να φτάνει τους 18 βαθμούς και την Σαμπντόρια να βυθίζεται ακόμα περισσότερο (18η θέση, 9 βαθμούς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.