Εύκολα η Φιορεντίνα, απότομη “προσγείωση” για τη Λάτσιο (hls)

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Φιορεντίνα με εμφατικό τρόπο, καθώς επικράτησε 3-0 της Κάλιαρι, την ίδια ώρα που η Λάτσιο γνώρισε βαριά ήττα από τη Βερόνα με σκορ 4-1.

Οι “βιόλα” προέρχονταν από δύο διαδοχικές ήττες και είχαν χάσει αρκετό έδαφος στην… κούρσα για τετράδα, ωστόσο κατάφεραν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί. Κυριάρχησαν απόλυτα απέναντι στην Κάλιαρι και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλα γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 21′ ο Μπιράγκι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 42ο λεπτό ο Γκονζάλες διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 49′ από τον Βλάχοβιτς.

Σε αντίθεση με τη Φιορεντίνα, η Λάτσιο μία εβδομάδα μετά το θρίαμβο επί της Ίντερ, γνώρισε την ήττα με σκορ 4-1 από τη Βερόνα. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Τζιοβάνι Σιμεόνε, ο οποίος πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του (30′, 36′, 62′, 90+2′).

Για τους “Λατσιάλι” είχε μειώσει προσωρινά ο Ιμόμπιλε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.