Αταλάντα – Ουντινέζε 1-1 : Μπλόκο των «Φριουλάνι» στο 95ο λεπτό! (hls)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα να ανοίγει το σκορ με τον Μαλινόφσκι (56') και την Ουντινέζε να ισοφαρίζει στο 95' με τον Πορτογάλο Μπέτο

Με γκολ του Πορτογάλου Μπέτο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων η Ουντινέζε ισοφάρισε σε 1-1 την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, σταματώντας το αρνητικό σερί που είχε στην πόλη της Λομβαρδίας τα τελευταία χρόνια και συνάμα… φρενάροντας τις προσδοκίες των γηπεδούχων για επιστροφή στο γκρουπ την πρωτοπόρων της Serie A.
Η ομάδα του Γκασπερίνι για 2ο συνεχόμενο ματς έχασε ότι είχε στα χέρια της, στα τελευταία λεπτά – μετά την ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» μεσοβδόμαδα όπου προηγήθηκε κι εκεί ως το 75’ – δείχνοντας αν μη τι άλλο πως κάτι φέτος δεν γίνεται καλά..
Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, στο 56’ ο Μαλινόφσκι με ένα δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ βάζοντας στην ομάδα του ενέργεια έτσι ώστε να «τελειώσει» λιγότερο αγχωτικά την διαδικασία..
Όμως αυτό δεν έγινε στα επόμενα 10-15 λεπτά με αποτέλεσμα η Ουντινέζε, που είχε εν γένει μια προσεγμένη τακτικά παρουσία, να ρισκάρει, να πιέσει ασφυκτικά μετά το 80ο λεπτό και να δικαιωθεί με το γκολ του Μπέτο…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.