Ιμπραχίμοβιτς: Βασικός μετά από μισό χρόνο, απουσίες για τον Πιόλι ενόψει Μπολόνια.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αναμένεται να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα της Μίλαν στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπολόνια μετά από πέντε μήνες.

Ο προπονητής των “ροσονέρι”, Στέφανο Πιόλι, σκέφτεται έντονα να χρησιμοποιήσει τον Σουηδό επιθετικό στην κορυφή, με τον Ολιβιέ Ζιρού να μένει στον πάγκο για το ματς στο Stadio Dall’Ara (23/10, 21.45). Η τελευταία φορά που ξεκίνησε βασικός ο Ζλάταν ήταν τον περασμένο Μάιο στο “διπλό” της Μίλαν μέσα στο Τορίνο απέναντι στην Γιουβέντους (0-3). Σε εκείνη την αναμέτρηση τραυματίστηκε στο γόνατο με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το Euro, αλλά και να χάσει το ξεκίνημα της σεζόν στην φετινή Serie A.

Ο Στέφανο Πιόλι θα στερηθεί σε ακόμα έναν αγώνα των υπηρεσιών του ‘Αντε Ρέμπιτς που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, ενώ εκτός αποστολής βρίσκεται και ο Φρανκ Κεσί που είναι άρρωστος. Σε καραντίνα βρίσκονται οι Μπραχίμ Ντίαθ, Τεό Ερνάντεζ που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

“Η Μπολόνια έχει αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της. Αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η σεζόν είναι μεγάλη και είναι φυσιολογικό να περνάμε και δύσκολες στιγμές. Διαθέτουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι” είπε ο προπονητής της Μίλαν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει Μπολόνια

Στην εφετινή σεζόν ο Ζλάταν έχει χρησιμοποιηθεί μόλις τρεις φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα μετράει 43 λεπτά συμμετοχής κόντρα στην Βερόνα (3-2) και την Λάτσιο (2-0, πέτυχε και γκολ) και μία ως αλλαγή (32 λεπτά) στο πρόσφατο αγώνα με την Πόρτο (1-0) στο Ντραγκάο για το Champions League, αντικαθιστώντας τον Ολιβιέ Ζιρού.

Η Μίλαν ύστερα από 8 αγωνιστικές στην Serie A βρίσκεται στην δεύτερη θέση της κατάταξης πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι και παραμένει αήττητη με μόλις μία ισοπαλία απέναντι στην Γιουβέντους (1-1). Στην Ευρώπη ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό στον όμιλο μετρώντας τρεις ήττες από Λίβερπουλ (3-2), Ατλέτικο Μαδρίτης (1-2) και Πόρτο (1-0).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.