Θα πάθετε… πλάκα με το νέο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους! (pics)

Το προπονητικό κέντρο της "Γιούβε" είναι εντυπωσιακό και παρέχει όλα όσα χρειάζονται οι σταρ της "Γηραιάς Κυρίας" για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Σε ένα προάστιο του Τορίνο, την Κοντινάσα, η Γιουβέντους έχει δημιουργήσει εδώ και τρία χρόνια ένα ποδοσφαιρικό “παλάτι” για την πρώτη ομάδα.

Το προπονητικό κέντρο της “Γιούβε” είναι εντυπωσιακό και παρέχει όλα όσα χρειάζονται οι σταρ της “Γηραιάς Κυρίας” για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Σε μια έκταση 58.900 τετραγωνικών μέτρων, εκ των οποίων τα 37.000 είναι αφιερωμένα σε αγωνιστικούς χώρους, βρίσκεται το “στρατηγείο” της Γιουβέντους, το οποίο χρησιμοποιείται αποκλειστικά από την πρώτη ομάδα και την Κ23 του συλλόγου. Όλα τα υπόλοιπα τμήματα της Ακαδημίας, αλλά και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, προπονούνται στο παλιό προπονητικό κέντρο του Βινόβο.

Το προπονητικό κέντρο διαθέτει τέσσερα γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα, υπερσύγχρονα αποδυτήρια, γραφεία για το προπονητικό και ιατρικό τιμ, αίθουσες φυσιοθεραπείας, γυμναστήριο, πισίνα και ένα media center στο οποίο υπάρχει αίθουσα για τις συναντήσεις του τεχνικού τιμ και την ανάλυση βίντεο, οι εγκαταστάσεις της τηλεόρασης της Γιουβέντους, press room 30 θέσεων, αλλά και συγκεκριμένες αίθουσες για τους χορηγούς.

Σε ένα από τα γήπεδα υπάρχει και εξέδρα 600 θέσεων, προκειμένου να παρακολουθούν οι φίλαθλοι της ιταλικής ομάδας τις ανοιχτές προπονήσεις.

Σε κοντινή απόσταση δεσπόζει το επιβλητικό γήπεδο της ομάδας από το Τορίνο, αλλά και το J Hotel, το ξενοδοχείο της Γιουβέντους που έχει μια πτέρυγα αποκλειστικά για την πρώτη ομάδα, ενώ όλες οι εγκαταστάσεις εντάσσονται κάτω από την “ομπρέλλα” του J Village, του… χωριού της Γιουβέντους στην περιοχή Κοντινάσα του Τορίνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.