Ασταμάτητη η Νάπολι, επέστρεψε στις νίκες η Ρόμα (hls)

Η Νάπολι πέρασε και από τη Φλωρεντία, επικρατώντας 2-1 της Φιορεντίνα και συνέχισε την εντυπωσιακή φετινή της πορεία στη Serie A με επτά σερί νίκες.

Η ομάδα του Κώστα Μανωλά (δεν αγωνίστηκε) αν και βρέθηκε νωρίς να κυνηγά στο σκορ από το γκολ του Μαρτίνες (28′), δεν πτοήθηκε και έβγαλε αντίδραση. Στο 39′ ο Λοσάνο, μετά το χαμένο πέναλτι του Ινσίνιε, ισοφάρισε σε 1-1 και με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου έφερε… τούμπα το παιχνίδι με τον Ραχμάνι.

Η Φιορεντίνα, όπως ήταν αναμενόμενο, έψαξε αντίδραση, όμως παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε το 1-2 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τη Νάπολι να διευρύνει το νικηφόρο σερί της.

Την ίδια ώρα η Ρόμα επικράτησε 2-0 της Έμπολι στο “Ολίμπικο” και επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών. Οι “τζιαλορόσι” άνοιξαν το σκορ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (42′) με γκολ του Πελεγκρίνι και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 48ο λεπτό με σκόρερ τον Μχιταριάν.

Με το πέμπτο φετινό τρίποντο στη Serie A η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο παρέμεινε στην πρώτη τετράδα, σε απόσταση έξι βαθμών από την κορυφή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.