Ξέσπασε σε Σπαλ με Κουτρόνε η Μίλαν!

Η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εύκολα 4-0 της Σπαλ, εκτός έδρας. Μπίλια και Μπορίνι σκόραραν για πρώτη φορά με τους "ροσονέρι"

Η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας 3-0 στο Πάολο Μάτσα τη Σπαλ για την 24η αγωνιστική της Serie A στο ματς του ιταλικού βορρά. Απ’ το ξεκίνημα του ματς ο 20χρονος Πάτρικ Κουτρόνε έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στο ματς και σκόραρε για τους “ροσονέρι” στο δεύτερο λεπτό. Το νέο καυτό όνομα της Μίλαν πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 65ο λεπτό, φτάνοντας τα πέντε στο πρωτάθλημα. Το 3-0 πέτυχε ο Λούκας Μπίλια στο 73′ και αυτό ήταν το πρώτο του με τη φανέλα της Μίλαν, έχοντας σκοράρει 13 φορές με τη Λάτσιο τις προηγούμενες τέσσερις σεζόν. O Φάμπιο Μπορίνι πέρασε σαν αλλαγή στο 84′ και έξι λεπτά αργότερα πέτυχε το τελικό 4-0, με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μίλαν.

Η Μίλαν έφτασε τους 38 πόντους και θέλει να μπει για τα καλά στο παιχνίδι της εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ η Σπαλ έμεινε στους 17 και στη διακεκαυμένη ζώνη με Βερόνα και Μπενεβέντο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.