Ίντερ: Ο Μαρότα επιβεβαίωσε για Ονάνα, αποθέωσε Ζανγκ

Ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, διαβεβαιώνει ότι η Ίντερ είναι οικονομικά σταθερή εξαιτίας της οικογένεια Ζανγκ , επιβεβαιώνοντας παράλληλα το ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα του Άγιαξ, Αντρέ Ονάνα.

Ο Μαρότα επιβεβαίωσε πως ο σύλλογος βρίσκεται σε συνομιλίες με τον τερματοφύλακα του Άγιαξ, Ονάνα, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. «Ακόμα κι αν η αγορά είναι κλειστή, γνωρίζουμε ότι ο Πιέρο Αουζίλιο είναι ενεργός και παρακολουθεί όλες τις ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά», δήλωσε η Μαρότα στο DAZN. «Είναι ένας ενδιαφέρων τερματοφύλακας, αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουμε ήδη έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα (Χαντάνοβιτς) και τον κρατάμε σφιχτά».

Η Μαρότα ρωτήθηκε επίσης για την πρωτοβουλία χρηματοδότησης της Ίντερ με προσπάθειες δημιουργίας επιλογής δημόσιων μετοχών τύπου Βαρκελώνης. «Σίγουρα υπάρχει μεγάλη αγάπη για αυτά τα χρώματα του συλλόγου και αυτό είναι θετικό, γιατί σημαίνει ότι η Ίντερ δεν θα είναι ποτέ μόνη», απάντησε. «Από την άλλη πλευρά, έχουμε ιδιοκτήτες που επένδυσαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και στη λογική συρρίκνωση της αγοράς όλοι έπρεπε να επανεξετάσουν τις επενδύσεις τους. Ωστόσο, και θέλω να είμαι πολύ σαφής σε αυτό, από σήμερα (25/9) η Ίντερ είναι απόλυτα ήρεμη. Μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς ανησυχίες. «Δεν μπορούμε να κάνουμε τεράστιες επενδύσεις, αλλά μπορούμε να συνεχίσουμε χωρίς προβλήματα. Όλοι πρέπει να βρουν ένα πιο βιώσιμο μοντέλο διαχείρισης ποδοσφαίρου. «Η οικογένεια Ζανγκ επένδυσε πολλά για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και νομίζω ότι τους οφείλουμε σεβασμό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.