Μαντσίνι: “Ίσως η Νάπολι να είναι η αποκάλυψη της σεζόν”

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μίλησε για την εθνική ομάδα της Ιταλίας, αλλά και τη Serie A, προβλέποντας πως η Νάπολι μπορεί να αποτελέσει τη φετινή έκπληξη.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας αναφέρθηκε στα επερχόμενα παιχνίδια για το Nations League, τόνισε πως περιμένει ισορροπημένο πρωτάθλημα στη Serie A και… πόνταρε στη Νάπολι.

“Χρειάζεται πάντα να κρατάμε κάποια γούρια, δεν μπορούμε να κάνουμε σαν τους Άγγλους που πριν τον τελικό είχαν κάνει ήδη τατουάζ με το Κύπελλο…

Το Nations League είναι σημαντικό τουρνουά και, παίζοντας στην Ιταλία, ελπίζουμε πως μπορούμε να το κατακτήσουμε. Έπειτα, τον Νοέμβριο θα έχουμε και τα δύο τελευταία παιχνίδια μας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνουν στο Κατάρ το 2022.

Θα πρέπει πάνω από όλα να γνωρίζεις το υλικό που έχεις και έπειτα να δείχνεις εμπιστοσύνη στο τιμ με το οποίο δουλεύεις μαζί, που στην περίπτωσή μας είναι οι παίκτες.

Πιστεύω ότι στον αθλητισμό δύσκολα αποτυγχάνουν οι Ιταλοί και όταν υπάρχει πάθος, ακόμα και μέσα από δύσκολες στιγμές, πιστεύω ότι καταφέρνουμε πάντα να πετύχουμε το καλύτερο”, δήλωσε αρχικά στην τηλεοπτική εκπομπή TGPoste.

Όσον αφορά τη φετινή Serie A, σχολίασε:Πιστεύω ότι είναι λογικό να υπάρχει ισορροπία στην αρχή της σεζόν, πολλοί παίκτες έπαιξαν στο Euro και στο Copa America, οπότε δεν επέστρεψαν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Μπορεί να γίνει ένα πολύ ισορροπημένο πρωτάθλημα, με πολλές ομάδες να παλεύουν μέχρι το τέλος. Η αποκάλυψη; Μπορεί να είναι η Νάπολι. Άρχισε καλά, κατά τη γνώμη μου είναι δυνατή εδώ και αρκετό καιρό. Υπάρχει επίσης η Αταλάντα που εδώ και μερικά χρόνια είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.