Νάπολι-Γιουβέντους 2-1: Με ανατροπή στην κορυφή οι αήττητοι Παρτενοπέι (vids)

Χωρίς νίκη η Γηραιά Κυρία στο πρωτάθλημα. 3Χ3 και μόνη της (προς το παρόν) στην πρώτη θέση η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Με απίστευτη ανατροπή η Νάπολι κατάφερε να φτάσει στη νίκη και την τρίτη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα. Οι Πολιτάνο (57′) και Κουλιμπαλί (85′) οδήγησαν τους γηπεσδούχους στο τρίποντο και δεν έπετρεψαν στη Γιουβέντους να φτάσει στην επικράτηση, αν και προηγήθηκε στο ματς με τον Μοράτα (11′).

Ο Ισπανός φορ άνοιξε το σκορ νωρίς στην αναμέτρηση με ωραίο πλασέ από δυσκολη γωνία, ύστερα από το ολέθριο λάθος του Μανωλά. Οι Παρτενοπέι δεν είχαν απάντηση στο πρώτο μέρος, όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο δεύτερο.

Συγκεκριμένα στο 57′, ο Πολιτάνο έγραψε το 1-1, παίρνοντας το ριμπάουντ. Και στο 85′ ο Κουλιμπάλι βρέθηκε στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του.

Ύστερα από αυτή τη νίκη η Νάπολι βρίεσκεται (προς το παρόν) στην κορυφή, ενώ η Γιουβέντους παραμένει χωρίς τρίποντο με μία ισοπαλία και δύο ήττες έπειτα την 3η στροφή της Serie Α.

Σκόρερ: 57′ Πολιτάνο, 85′ Κουλιμπαλί – 10′ Μοράτα

Νάπολι (ΣΠΑΛΕΤΙ): Οσπίνα, Ντι Λορέντσο, Κουλιμπαλί, Μανωλάς, Ρούι (90′ Μαλκί), Ρούιθ, Ανγκισά, Έλμας (46′ Ουνάς), Πολιτάνο (72′ Λοθάνο), Ινσίνιε (73′ Ζιελίνσκι), Οσίχμεν (90′ Πετάνια)

Γιουβέντους (ΑΛΕΓΚΡΙ): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πελεγκρίνι (57′ Ντε Λιχτ), ΜακΚένι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κουλουσέφσκι, Μοράτα (82′ Κεν), Μπερναρντέσκι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.