‘Εμπολι-Βενέτσια 1-2: Ιστορικό ματς κι αντίστοιχη νίκη για τους φιλοξενούμενους! (hls)

Ονειρεμένο "διπλό" για την ομάδα του Πάολο Ζανέτι που σκόραρε για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια στη SerieA!

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τη Serie A η Βενέτσια άλωσε το “Κάρλο Καστελάνι” επικρατώντας 2-1 της Έμπολι αλλά δεν πανηγύρισε απλώς την πρώτη της νίκη στην επιστροφή της στα “μεγάλα σαλόνια” αλλά και το πρώτο της γκολ μετά από – σχεδόν – δύο δεκαετίες!

Μετά από δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές από Νάπολι και Ουντινέζε αντίστοιχα, η τρίτη και μάλιστα διαδοχική (!) εξόρμησή της ήταν και η “φαρμακερή” για τους αντιπάλους της. Το γκολ του Ανρί στο 11′ πανηγυρίστηκε έξαλλα, απολύτως δικαιολογημένα κι αποτέλεσε την απαρχή ενός σκληρού παιχνιδιού ανάμεσα στις δύο ομάδες που από νωρίς “φορτώθηκαν” με κίτρινες κάρτες.

Όπως ήταν λογικό κι επόμενο, οι φιλοξενούμενοι έδωσαν προτεραιότητα στην κάλυψη των μετόπισθεν περιμένοντας την πίεση των γηπεδούχων περιμένοντας παράλληλα την κατάλληλη στιγμή για να “χτυπήσουν” στην αντεπίθεση. Οι αλλαγές που έγιναν στην ανάπαυλα δεν έδωσαν κάτι στην Έμπολι, που προσπάθησε, πίεσε αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά.

Και σα να μην έφτανε αυτό, το προαναφερθέν σενάριο έγινε πράξη στο 68′ μ’ ένα απίθανο γκολ του Οκερέκε που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πλάσαρε ιδανικά προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού για ένα γκολ που είχε αργεντίνικη χροιά παραπέμποντας στον αείμνηστο Μαραντόνα ή και ακόμη και τον Μέσι!

Το μόνο που κατάφερε το σύνολο του Αουρέλιο Αντρεατζόλι ήταν να μειώσει στο 89′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαϊράμι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.