Γιουβέντους : Πωλητήριο στο “κακό παιδί” ΜακΚένι

Η Γιουβέντους είδε τον Γουέστον ΜακΚένι να σπάει για δεύτερη φορά το πρωτόκολλο Covid και στην διοίκηση υπάρχει η σκέψη για πώληση του Αμερικανού.

Η απόκτηση του Γουέστον ΜακΚένι από την Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2020 εξέπληξε πολλούς. Οι μπιανκονέρι τον πήραν από την Σάλκε και έχουν στις τάξεις τους έναν εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη αλλά, υπάρχει και ένα αλλά.

Τον Μάρτιο ο ΜακΚένι έσπασε το πρωτόκολλο Covid διοργανώνοντας πάρτυ στο οποίο μάλιστα έδωσαν το παρών οι συμπαίκτες του Αρτούρ και Πάουλο Ντιμπάλα.

Η Γιουβέντους τον τιμώρησε και τον προειδοποίησε αλλά από ότι φαίνεται δεν άκουσε. Τώρα τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία των Ηνωμένων Πολιτειών για παραβίαση πρωτοκόλου και έχασε τον αγώνα με τον Καναδά αλλά θα χάσει και το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ονδούρα.

Πιθανότατα θα χάσει και τον αγώνα της Γιουβέντους στην έδρα της Νάπολι για το πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο που έρχεται. Η Γιουβέντους δεν έχει νίκη μετά από δύο αγωνιστικές στην Σέριε Α.

Στην διοίκηση υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για να μπει πωλητήριο στον παίκτη για την επόμενη μεταγραφική περίοδο αν και είναι από τους πιο ταλαντούχους στο ρόστερ της γηραιάς κυρίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.