Γιουβέντους: Έξαλλος με τον Ανιέλι ο Αλέγκρι! (pic)

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φέρεται να είναι έξαλλος με τους ιθύνοντες της Γιουβέντους, καθώς ο 54χρονος προπονητής περίμενε μια διαφορετική προσέγγιση της ομάδας του στη μεταγραφική αγορά.

Οι «μπιανκονέρι» έφεραν τον Αλέγκρι πίσω στο Τορίνο μετά την απόλυση του Αντρέα Πίρλο, αλλά η Γιουβέντους πήρε μόνο έναν βαθμό μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια της.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε και επανεντάχθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους έφερε πίσω τον Ιταλό Μόις Κιν από την Έβερτον. Ο Μανουέλ Λοκατέλι έχει φτάσει από τη Σασουόλο για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή, αλλά η Il Giornale αναφέρει ότι ο Αλέγκρι δεν είναι ικανοποιημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του

Μάλιστα η εφημερίδα γράφει ότι ο Αλέγκρι είναι «έξαλλος» με τον πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι και τον αθλητικό διευθυντή Φεντερίκο Τσερουμπίνι.
Ο Αλέγκρι φέρεται να είπε στα αφεντικά του ότι «αυτές δεν ήταν οι συμφωνίες» όταν δέχτηκε την επιστροφή στο σύλλογο πριν από την έναρξη της σεζόν.
Με τον Μιραλέμ Πιάνιτς να μένει στη Μπαρτσελόνα, οι «μπιανκονέρι» δεν κατάφεραν να φέρουν κάποιον άλλο παίκτη, κάτι που ο Αλέγκρι είχε ζητήσει από τον σύλλογο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.