Serie A: “Καθάρισε” ο Ιμόμπιλε, ισοπαλία για Αταλάντα (hls)

Με χατ-τρικ του Ιμόμπιλε νίκησε εύκολα η Λάτσιο ενώ η Αταλάντα έμεινε στο μηδέν εντός έδρας απέναντι στην Σπέτσια.

Η Λάτσιο συνέτριψε την Σπέτσια στην Ρώμη με σκορ 6-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Serie A με έναν εξαιρετικό Ιμόμπιλε ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ και βοήθησε αισθητά την ομάδα του να ανατρέψει τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν νωρίς στην αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με γκολ του Βέρντε με την συνέχεια όμως να είναι εντελώς διαφορετική.

Ο Ιμόμπιλε απάντησε στο αμέσως επόμενο λεπτό για να ακολουθήσουν 2 ακόμη τέρματα από τον Ιταλό στράικερ στο 15ο λεπτό και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με το σκορ να διαμορφώνεται στο 3-1.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, έκανε το 4-1 με τον Άντερσον στο 47 ενώ ακολούθησαν και άλλα δύο τέρματα από τον Χισάι (70) και Λουίς Αλμπέρτο (85) γαι να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Στους 6 βαθμούς πλέον η Λάτσιο η οποία έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εντός έδρας την Κάλιαρι, ενώ και η Σπέτσια θα υποδεχτεί την Ουντινέζε.

Η Αταλάντα υποδέχτηκε την Μπολόνια με τις δυο ομάδες να μην καταφέρνουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα και να μένουν στην “λευκή” ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σχεδόν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν την κατοχή της μπάλας και την πλειοψηφία των ευκαιριών χωρίς όμως να καταφέρουν να βρούνε τον δρόμο προς τα δίχτυα αφήνοντας ουσιαστικά δυο βαθμούς μέσα στην έδρα τους. Την επόμενη αγωνιστή η Αταλάντα θα υποδεχτεί την Φιορεντίνα και η Μπολόνια την Βερόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.