Φιορεντίνα: Φαβορί για την απόκτηση του Ορσολίνι

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Φιορεντίνα μετά τον Λούκας Τορέϊρα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση και του Ρικάρντο Ορσολίνι. Οι βιόλα μετά την παραμονή του Ντούσαν Βλάχοβιτς προσπαθούν να χτίσουν την ομάδα γύρω από τον ταλαντούχο Σέρβο επιθετικό που πέρσι ήταν η μοναδική όαση στο Αρτέμιο Φράνκι. Μετά την συμφωνία με τον Λούκας Τορέιρα που αποκτήθηκε από την Άρσεναλ, ο σύλλογος από την Φλωρεντία επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του έναν ακραίο για την επιθετική της γραμμή και ο νεαρός της Μπολόνια φαντάζει ιδανική περίπτωση. Το Sky Sport Italia αναφέρει πως η Φιορεντίνα ετοιμάζει πρόταση στην Μπολόνια, μετά την "πόρτα που έφαγε" από την Σασουόλο για την απόκτηση του Ντομένικο Μπεράρντι. Στο κυνήγι του Ορσολίνι μπαίνει και η Τορίνο αφού τακτοποιήσει την υπόθεση του Βραζιλιάνου Τζούνιορ Μεσίας με την Κροτόνε.

Οι βιόλα μετά την παραμονή του Ντούσαν Βλάχοβιτς προσπαθούν να χτίσουν την ομάδα γύρω από τον ταλαντούχο Σέρβο επιθετικό που πέρσι ήταν η μοναδική όαση στο Αρτέμιο Φράνκι. Μετά την συμφωνία με τον Λούκας Τορέιρα που αποκτήθηκε από την Άρσεναλ, ο σύλλογος από την Φλωρεντία επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του έναν ακραίο για την επιθετική της γραμμή και ο νεαρός της Μπολόνια φαντάζει ιδανική περίπτωση.

Το Sky Sport Italia αναφέρει πως η Φιορεντίνα ετοιμάζει πρόταση στην Μπολόνια, μετά την “πόρτα που έφαγε” από την Σασουόλο για την απόκτηση του Ντομένικο Μπεράρντι. Στο κυνήγι του Ορσολίνι μπαίνει και η Τορίνο αφού τακτοποιήσει την υπόθεση του Βραζιλιάνου Τζούνιορ Μεσίας με την Κροτόνε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.