Mίλησε με Μπαστιά για Φετφατζίδη

Η διοίκηση της Τζένοα προσπαθεί να προχωρήσει σε πώληση ή δανεισμό του Γιάννη Φετφατζίδη, μιλώντας με τη γαλλική Μπαστιά.

Η διοίκηση της Τζένοα προσπαθεί να προχωρήσει σε πώληση ή δανεισμό του Γιάννη Φετφατζίδη, μιλώντας με τη γαλλική Μπαστιά.

Οι Ιταλοί, δεν έχουν καταβάλλει ακόμα τα χρήματα που οφείλουν στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Έλληνα διεθνούς, με τους «ερυθρόλευκους» να απειλούν τους «γκριφόνι» με προσφυγή στη ΦΙΦΑ.

Πληροφορίες του novasports.gr από την Ιταλία όμως, αναφέρουν πως οι πιθανότητες αποπληρωμής του χρέους από την ίδια τη Τζένοα είναι ελάχιστες, καθώς ο σύλλογος αντιμετωπίζει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα.

Μοναδική λύση είναι η παραχώρηση του παίκτη σε άλλη ομάδα, ώστε να εξοφληθεί ο Ολυμπιακός και η Τζένοα να μην μπει σε μπελάδες από τη ΦΙΦΑ.

Οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας φέρονται να είχαν διαπραγματεύσεις με τη γαλλική Μπαστιά τις προηγούμενες μέρες για τον «Φέτφα», όμως η υπόθεση οδεύει προς ναυάγιο.

Η ίδια η αγωνιστική κατάσταση του παίκτη δεν βοηθά στη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στο Μουντιάλ προκειμένου η Τζένοα να μπορέσει να τον πουλήσει. Επίσης, πάντα, σύμφωνα με πληροφορίες μας από την Ιταλία, ο παίκτης ουσιαστικά δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την ομάδα από τότε που επέστρεψε από τις διακοπές του, καθώς ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους προσαγωγούς, κάτι που δυσκολεύει τη διαπραγμάτευση με πιθανές ενδιαφερόμενες ομάδες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.