Ρόμα – Φιορεντίνα 3-1: Σούπερ Έιμπραχαμ και Βερετού (hls)

Η Ρόμα ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη 3-1 επί της Φιορεντίνα στο «Ολίμπικο», με το νέο απόκτημα Τάμι Έιμπραχαμ να συστήνεται με τον καλύτερο τρόπο στους φίλους της νέας του ομάδας και τον Τζορντάν Βερετού να πετυχαίνει δύο γκολ.

Ο Άγγλος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του με τους Ρωμαίους μετά τη μετακόμιση από την Τσέλσι και ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές των γηπεδούχων. Στο 17ο λεπτό, βγήκε μόνος του προ του τερματοφύλακα της Φιορεντίνα Ντραγκόφσκι, ο οποίος αναγκάστηκε να τον ανατρέψει εκτός περιοχής και να αποβληθεί με απ’ ευθείας κόκκινη.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Άγγλος επιθετικός σέρβιρε στον Μχιταριάν μετά από λάθος του Βλάχοβιτς και ο Αρμένιος έγραψε το 1-0.

Η Φιορεντίνα είχε πάντως κάποιες ευκαιρίες μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ενώ ξεκίνησε δυνατά και στο δεύτερο. Στο 52′ αποκαταστάθηκε και η αριθμητική ισορροπία με τον Τζανιόλο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Γκονζάλες.

Έτσι, η υπεροχή των «βιόλα» καρποφόρησε στο 60′ με τον Πούλγκαρ να κάνει τη σέντρα και τον Μιλένκοβιτς να ισοφαρίζει στο δεύτερο δοκάρι.

Η Ρόμα αντεπιτέθηκε αμέσως και αρχικά είχε δοκάρι στο 62′ με τον Πελεγκρίνι, ενώ πέτυχε δεύτερο γκολ στο 64′ με τον Έιμπραχαμ να κάνει δεύτερη ασίστ, αυτή τη φορά για τον Βερετού!

Πέντε λεπτά αργότερα ο Άγγλος αποσύρθηκε από τον Ζοσέ Μουρίνιο, έχοντας δώσει πρώτη φορά δύο ασίστ σε ένα ματς πρώτης κατηγορίας στην καριέρα του!

O αντικαταστάτης του Σομουρόντοφ, ήταν αυτός που «σέρβιρε» στο 79ο λεπτό το τρίτο γκολ των Ρωμαίων και πάλι από τον Βερετού.

ΡΟΜΑ (Μουρίνιο): Πατρίσιο – Κάρσντορπ, Μαντσίνι, Ιμπάνιεζ, Βίνια – Βερετού (87′ Μπόβε), Κριστάντε – Τζανιόλο, Πελεγκρίνι (84′ Πέρες), Μχιταριάν (84′ Ελ Σαράουι) – Έιμπραχαμ (69′ Σομουρόντοφ).
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (Ιταλιάνο): Ντραγκόφσκι – Βενούτι (84′ Σαπονάρα), Μιλένκοβιτς, Ίγκορ, Μπιράγκι – Μποναβεντούρα (74′ Μπενάσι), Πούλγκαρ, Μάλεχ (46′ Kαστροβίλι) – Καγεχόν (20′ Τερατσάνο), Βλάχοβιτς, Γκονζάλες (84′ Σοτίλ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.