Αταλάντα: Σοβαρές καταγγελίες από τον Γκόμες

Ο Πάπου Γκόμες κατηγόρησε τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, πως του επιτέθηκε και πως τον χτύπησε.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε πως αυτός ήταν ο σημαντικότερος λόγος, για τον οποίο αποφάσισε να αποχωρήσει από την Αταλάντα, μετά από 251 συμμετοχές στην ιταλική ομάδα. Σε αυτές, ο Γκόμες είχε 59 γκολ και 71 ασίστ. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής συνεχίζει την καριέρα του στη Σεβίλλη και πλέον μπορεί να αναφερθεί στα όσα έγιναν στα αποδυτήρια της ομάδας του Μπέργκαμο, στο περσινό ματς με τη Μίντιλαντ, τον Δεκέμβριο.

Χαρακτηριστικά, ο Γκόμες δήλωσε στην εφημερίδα “La Nacion”: “Μάλωσα με τον Γκασπερίνι, γιατί δεν υπάκουσα σε μία τακτική ένδειξη. Έμεναν 10 λεπτά για να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο και μου ζήτησε να παίξω δεξιά, ενώ έπαιζα καλά στα αριστερά. Του είπα “όχι”. Αφού αρνήθηκα, ήξερα ότι στο ημίχρονο θα με αντικαθιστούσε”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Έτσι και έγινε, αλλά στα αποδυτήρια ο Γκασπερίνι ξεπέρασε τα όρια και προσπάθησε να μου επιτεθεί σωματικά. Αυτό ήταν απαράδεκτο, γι’ αυτό και ζήτησα συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αντόνιο Περκάσι, και του είπα ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω, αποδεχόμενος ότι έκανα λάθος. Έδειξα ανυπακοή στον προπονητή και δεν ήμουν καλό παράδειγμα, ως αρχηγός. Αλλά είπα στον πρόεδρο ότι χρειάζομαι μια συγγνώμη από τον Γκασπερίνι. Προσωπικά ζήτησα συγγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για αυτό που συνέβη αλλά δεν έλαβα καμία συγγνώμη από τον προπονητή. Μετά από λίγες μέρες ενημέρωσα τον πρόεδρο ότι δε θέλω να είμαι στην Αταλάντα όσο βρίσκεται ο Γκασπερίνι στην τεχνική ηγεσία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.