Μίλαν: Ανανέωση και αύξηση στον Κεσί

Η Μίλαν ανέβασε την προσφορά προκειμένου να ανανεώσει την συνεργασία της με τον Φρανκ Κεσί, στα υπόψιν και ο Γιούλιαν Μπραντ.

Το συμβόλαιο του Κεσί ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι με την διοίκηση της Μίλαν να προσπαθεί να τον δέσει με νέο συμβόλαιο για να μην τον χάσει ελεύθερο όπως έγινε στις περιπτώσεις των Ντοναρούμα και Τσαλχάνογλου.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, εκπρόσωποι των ροσονέρι έχουν συνάντηση με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για να κλείσουν μια συμφωνία με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 6 εκατομμύρια. Ο Κεσί αμείβεται με 2.2 το χρόνο και ο ατζέντης του θα ζητήσει πάνω από 7εκ.

Η Μίλαν θα προσφέρει ανανέωση για δύο χρόνια και οι όροι θα συζητηθούν ξανά μετά από ένα χρόνο. Την ίδια ώρα η Μίλαν βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Χακάν Τσαλχάνογλου. Ο Στέφανο Πιόλι σκέφτεται να χρησιμοποιεί ελεύθερο και πίσω από τους επιθετικούς τον Ισπανό Μπραχίμ Ντίαθ, που επέστρεψε στο Σαν Σίρο, όμως στο ραντάρ βρίσκεται ο Γερμανός Γιούλιαν Μπραντ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η Μίλαν επιθυμεί να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς 22 εκατομμύρια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.