Κιελίνι: Θα ζητήσει ανανέωση και αύξηση

Ο Τζόρτζιοι Κιελίνι σύντομα θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο με την Γιουβέντους και πληροφορίες αναφέρουν πως θα ζητήσει αύξηση και κλειστό διετές.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ιταλίας είναι τυπικά ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιο του στο Τορίνο έληξε πριν ένα μήνα κερδίζοντας το Euro χωρίς να ανήκει σε κάποια ομάδα. Προφανώς και θα ζητήσει να παραμείνει στην Μεγάλη Κυρία, όμως οι διαπραγματεύσεις θα αρχίσουν μόλις επιστρέψει από διακοπές που απολαμβάνει με τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο Κιελίνι μέσα στην σεζόν σκέφτηκε να τα παρατήσει και να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην Γιουβέντους, όμως με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα άλλαξε γνώμη και πλέον έχει στόχο το παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ!

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Ιταλός αμυντικός που κλείνει τα 37 τον επόμενο μήνα, ψάχνει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 5 εκατομμύρια, δηλαδή 2 περισσότερα από ότι έπαιρνε. Η Γιουβέντους δύσκολα θα δεχτεί αύξηση αποδοχών καθώς επιθυμεί να ρίξει το μπάτζετ αλλά είναι πολύ πιθανό να τιμήσει τον Κιελίνι και να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης