Ναϊνγκολάν: Η απουσία τoν οδήγησε στην απορία

Ο Ράτζα Ναινγκολάν επιστρέφει στην Ίντερ μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στην Κάλιαρι, αλλά δεν κατάλαβε ποτέ γιατί δεν ταξίδεψε με το Βέλγιο στο Euro.

Ο Βέλγος μέσος δόθηκε δανεικός στην Σαρδηνία και την Κάλιαρι καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε τα τελευταία δύο χρόνια και το αποδέχτηκε. Ο Κόντε ήταν ξεκάθαρος μαζί μου τονίζει αλλά δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μέτρησε 41 συμμετοχές, πέτυχε 7 γκολ αλλά δεν βρέθηκε ποτέ στα πλάνα του μάστερ της τακτικής στο Μιλάνο. Επέστρεψε στον σύλλογο που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και την βοήθησε να παραμείνει στα σαλόνια της Serie A.

Ο Ναϊνγκολάν επιστρέφει στο Τζουζέπε Μεάτσα μετά την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε, καθώς ο νέος τεχνικός της Ίντερ, Σιμόνε Ινζάγκι τον υπολογίζει κανονικά. Ο Βέλγος δεν κρατάει κακία στον Κόντε που δεν του έδωσε την ευκαιρία να μείνει στο Μιλάνο, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει τον αποκλεισμό του από το Βέλγιο.

“Νιώθω ηλίθιος και δεν μπορώ να το δεχτώ ως άνθρωπος. Όταν αποφάσισε η Ίντερ να με διώξει, σεβάστηκα την επιλογή του προπονητή και προχώρησα. Προσπάθησα αλλά δεν πήραν τις ευκαιρίες μου. Ο Κόντε δεν μου είπε ποτέ πως θα γίνω βασικός, δεν μου εξήγησε τον ρόλο μου, όμως μου είπε πως χρειάζεται να προπονούμε για να είμαι έτοιμος”

“Δεν πήρα ποτέ πάνω από 40 λεπτά παιχνιδιού στα πόδια μου και αμέσως του εξήγησα πως σε όλη μου την καριέρα παίζω βασικός και δεν ξεκινάω από τον πάγκο. Είμαι παίκτης του αγώνα και όχι της προπόνησης. Σε περίπτωση που τον συναντήσω θα μιλήσουμε καθώς ήταν ξεκάθαρος απέναντί μου. Στην Εθνική ομάδα, οι λόγοι του αποκλεισμού μου από την αποστολή ποτέ δεν αποσαφηνίστηκαν. Θεωρώ τρελό το γεγονός ότι δεν κατάφερα να μπω στην τελική 23αδα”.

Ο ποδοσφαιριστής είχε εκνευριστεί που δεν τον είχαν καλέσει για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου το 2018 στη Ρωσία, παρόλα αυτά ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ τον θυμήθηκε για δύο φιλικούς αγώνες κόντρα σε Μεξικό και Ιαπωνία όμως τραυματίστηκε και δεν έπαιξε ξανά ποτέ. Φυσικά στην αποστολή για το μουντιάλ δεν συμπεριλήφθηκε και έμεινε με το παράπονο...Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έκλεισαν την πόρτα της Εθνικής για τον Νίντζα. Έμεινε στην παρουσία του στο Euro του 2016, στις 30 συμμετοχές και τα 6 γκολ.

Η άτακτη ζωή…

Τον Ιούλιο του 2013, ο Ναϊνγκολάν βρίσκεται στο στόχαστρο αφού κατηγορείται για το ξυλοδαρμό της συζύγου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα του Κλαούντια, φέρεται να του αποκάλυψε ότι ήλεγξε το κινητό του τηλέφωνο και ακολούθησε καβγάς, όπου ο Βέλγος φέρεται να σήκωσε χέρι…

Οι καθυστερημένες αφίξεις στις προπονήσεις της Ίντερ, δεν ήταν το πρώτο παράπτωμα του Ναϊνγκολάν από την στιγμή που υπέγραψε στους Μιλανέζους. Πριν λίγες εβδομάδες, ο Βέλγος απευθύνθηκε στην αστυνομία του Μιλάνο και κατηγόρησε μία συμμορία από τη Ρώμη για την κλοπή 150.000 ευρώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του, αλλοιώνοντας διάφορα έγγραφα. Η αστυνομία άνοιξε έρευνα για το θέμα και κατέληξε πως είναι το ποσό που έχασε ο Ναϊνγκολάν σε καζίνο του Μόντε Κάρλο το καλοκαίρι...


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.