Πελεγκρίνι: Στα βήματα των Τότι και Ντε Ρόσι

Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Ιταλό μέσο της Ρόμα, Λορέντσο Πελεγκρίνι, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η Corriere dello Sport αναφέρει πως ο αρχηγός των τζιαλορόσι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα παρά το ενδιαφέρον δύο σπουδαίων συλλόγων. Τα δημοσιεύματα ισχυρίζονται πως ο Πελεγκρίνι θα συναντηθεί μέσα στις επόμενες μέρες με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Τιάγκο Πίντο, προκειμένου να συζητηθούν οι όροι της νέας συμφωνίας.

Ο 24χρονος έχει φορέσει την φανέλα της Ρόμα 152 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του εμβληματικών αρχηγών των Ρωμαίων, Φραντσέσκο Τότι και Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Το ενδιαφέρον των Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ είναι σίγουρα κολακευτικό και τιμητικό για τον Πελεγκρίνι, όμως πρόθεση του είναι να μείνει για να δουλέψει με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Πρόθεση και της Ρόμα είναι να αυξηθούν οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή και το πιο σημαντικό είναι να μπει μια μεγαλύτερη ρήτρα από τα 30 εκατομμύρια προκειμένου να μην ανησυχούν και οι τιφόζι της Ρόμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.