Μπουφόν: Έχω αρκετές προτάσεις, αποφασίζω σε λίγες μέρες

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποφάσισε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα ιταλικά ρεπορτάζ να επιμένουν πως θα επιστρέψει στην Πάρμα.

Ο 43χρονος αφήνει την Γιουβέντους καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τέλη του μηνός και τα ιταλικά ρεπορτάζ αναφέρουν καθημερινά πως θα υπογράψει στην Πάρμα για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Μπουφόν παρουσίασε την νέα ακαδημία τερματοφυλάκων και αποκάλυψε πως αποφάσισε να μην κρεμάσει ακόμα τα γάντια του. Δεν αποκάλυψε όμως σε ποια ομάδα θα συνεχίσει…

“Επικράτησε η απόφαση να συνεχίσω” είπε στην Gazzetta dello Sport. “Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσω καθώς νιώθω δυνατός”

“Οι συμπαίκτες μου με έκαναν να καταλάβω πως είναι σωστό να συνεχίσω. Έχω αρκετές προτάσεις. Υπάρχουν ομάδες που παίζουν στο Champions League που μου έδωσαν ηγετικό ρόλο, ενώ υπάρχουν και άλλες ομάδες που δίνουν το ρόλο του αναπληρωματικού, όμως τέτοιο είχα και στην Γιουβέντους”.

“Τις βάζω όλες κάτω και τις μελετάω. Σε τρεις έως τέσσερις μέρες αποφασίζω, πρέπει να καταλάβω ποιο είναι η καλύτερη επιλογή για να είμαι πρωταγωνιστή. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να γυρίσω στις ρίζες μου, μια σκέψη που αξιοποιεί τα συναισθήματα και μου δίνει το κίνητρο πως θα τα πάω καλά”.

Ο Μπουφόν είπε επίσης ότι το Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τη Γιουβέντους, την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν κυρώσεις για τη συμμετοχή τους στην Σούπερ Λιγκ.

“Πιστεύω ότι χωρίς αυτές τις ομάδες η διοργάνωση θα πρέπει να αλλάξει το όνομά της. Είναι αδύνατο να το φανταστείς τον θεσμό χωρίς αυτούς τους συλλόγους, δεν μπορείς να αφαιρέσεις τις τρεις ομάδες που έχουν γράψει ιστορία και δίνουν σε άλλους υπέροχα κίνητρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.