Λάτσιο: Συμφωνία με Καμένοβιτς

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός Ντιμίτριγε Καμένοβιτς συμφώνησε με την Λάτσιο και θα μεταβεί στην Ρώμη την επόμενη εβδομάδα για να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

O 20χρονος αριστερός μπακ Ντιμίτριγε Καμένοβιτς είναι το πρώτο απόκτημα της Λάτσιο στην μετά Σιμόνε Ιντσάγκι εποχή των Ρωμαίων. Ο αμυντικός της Τσουκαρίτσκι στην Σερβία συμφώνησε με τους Λατσιάλι και θα μεταβεί στην Ρώμη την επόμενη εβδομάδα για να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την πρώην ομάδα του να εισπράττει 3 εκατομμύρια Ευρώ.

Ο Καμένοβιτς είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Σερβίας ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια με την ομάδα πετυχαίνοντας 2 γκολ ενώ έδωσε και 3 ασίστ. Το καλό είναι ότι εκτός από αριστερό μπακ μπορεί να παίξει και στην θέση του κεντρικού αμυντικού σε τριάδα.

O παίκτης έχει τον ίδιο ατζέντη με τους Μιλίνκοβιτς-Σαβιτς και Μάρουσιτς, τον άλλοτε διεθνή Σέρβο επιθετικό Ματέγια Κέτζμαν, οι οποίοι επίσης αγωνίζονται στην Λάτσιο οπότε οι Ρωμαίοι είχαν πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον νεαρό μπακ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.