Γιουβέντους: Οι πρώτες σκέψεις του Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, «σήκωσε» μανίκια και άρχισε να σχεδιάζει τη Γιουβέντους της επόμενης περιόδου.

Ο 53χρονος τεχνικός, μετά από μία πολύ γόνιμη πενταετία που διανθίστηκε με συνολικά 11 τρόπαια, απολύθηκε το 2019 για να επιστρέψει ως «σωτήρας» δύο χρόνια αργότερα.
Σύμφωνα με αρκετές αναφορές στην Ιταλία, ο Αλέγκρι θα έχει «διαχειριστικό ρόλο» παρόμοιο με ορισμένους προπονητές της Premier League. Ο αθλητικό διευθυντής Φάμπιο Παρατίτσι αποχώρησε από τον σύλλογο και αντικαταστάθηκε από τον Φεντερίκο Τσερουμπίνι, αλλά η Tuttosport αναφέρει ότι ο Αλέγκρι θα αναφέρεται απευθείας στον Πρόεδρο του συλλόγου Αντρέα Ανιέλι.

Η «La Gazzetta dello Sport» αναφέρει ότι ο νέος τεχνικός των «μπιανκονέρι» μίλησε με τον Πάουλο Ντιμπάλα, προσπαθώντας να τον πείσει να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα του Τορίνο. Φαίνεται μια δύσκολη περίπτωση, καθώς ο Αργεντινός άσος, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το 2022, αρνήθηκε προσφορά 10 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως από τη «Γηραιά Κυρία» την περασμένη καλοκαίρι.

Επίσης ο Αλέγκρι είναι ανοιχτός στην παραμονή του Κιελίνι για ακόμη έναν χρόνο. Ο αρχηγός της Εθνικής Ιταλίας και της Γιουβέντους αναμένεται να παρατείνει την παραμονή του στο κλαμπ μέχρι το 2022, πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Επίσης ιταλικά Μέσα αναφέρουν ότι άναψε το «πράσινο» φως για να έρθει στη Γιουβέντους, ο Χακάν Τσαλχάνογλου, ο οποίος δεν ήρθε σε συμφωνία με τη Μίλαν και θα μείνει ελεύθερος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.