Γκασπερίνι: “Τώρα θέλουμε το κύπελλο”

Ο σοφός Γκασπερίνι οδήγησε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν την Αταλάντα στο Champions League και τώρα έβαλε πλώρη για το κύπελλο.

Μια νίκη ήθελε η Αταλάντα για να εξασφαλίσει την παρουσία της για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο Champions League και τα κατάφερε με το 4-3 στην έδρα της Τζένοα.

“Ήταν δύσκολο να πιστέψουμε ότι θα τα καταφέρουμε τρία συνεχόμενα χρόνια ειδικά φέτος γιατί είναι δύσκολο να επαναλαμβάνεις επιτυχίες. Αντιδράσαμε καλά τον Ιανουάριο αν και είχαμε σπουδαίους αντιπάλους Γιουβέντους, Νάπολι, Μίλαν. Όλα μου τα χρόνια ήταν ωραία εδώ αλλά η φετινή χρονιά είναι η καλύτερη” είπε ο Γκασπερίνι.

Στο ματς έγραψαν ιστορία τόσο ο Σαπάτα ο οποίος έφτασε τα 56 γκολ στην Σέριε Α με τους μπεργκαμάσκι και ισοφάρισε το ιστορικό ρεκόρ της ομάδας που κατείχε ο Χερμάν Ντένις…

όσο και ο Μαλινόβσκι που έγινε ο πρώτος παίκτης τα τελευταία 20 χρόνια για την Αταλάντα που συμμετέχει σε γκολ (…γκολ ή ασίστ) για δέκα συνεχόμενους αγώνες στην Σέριε Α.

“Δεν είμαι ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας στην Γένοβα αλλά είναι καλό αυτό γιατί έχουμε τελικό κυπέλλου την Τετάρτη και πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο. Αν πάρουμε ένα τρόπαιο θα είναι η κορυφαία στιγμή για την δουλειά που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ένα τρόπαιο θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα και θα σταματούσαν να μιλάνε όσοι λένε ότι η Αταλάντα δεν κερδίζει τρόπαια” πρόσθεσε ο Γκασπερίνι.

Ο τελικός του Κόπα Ιτάλια είναι το βράδυ της Τετάρτης με την Αταλάντα να αντιμετωπίζει την Γιουβέντους στο ΜΑΠΕΪ Στάντιο της Σασουόλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.