Τορίνο – Μίλαν 0-7: Mamma Mia Milan! (hls)

Η Μίλαν έκανε περίπατο στο Τορίνο και παρέμεινε στην τετράδα που θα της δώσει το εισιτήριο για το Champions League.

Μετά το σπουδαίο διπλό κόντρα στη Γιουβέντους (0-3), η ομάδα του Στέφανο Πιόλι κέρδισε για 2η σερί αγωνιστική μακριά από το Σαν Σίρο και παρέμεινε στην τετράδα και πάνω από τη Μεγάλη Κυρία. Η Μίλαν για 3η σερί αγωνιστική κράτησε ανέπαφη την εστία της και πέτυχε 7 γκολ στη Serie μετά από 25 χρόνια (7-1 Κρεμονέζε).

Ο Γάλλος μπακ Τεό Ερνάντεζ στο 19ο λεπτό βρήκε λίγο χώρο και με εξαιρετικό σουτ άνοιξε το σκορ με το 6ο γκολ στη φετινή σεζόν. Πέντε λεπτά αργότερα ο Καστιγέχο κέρδισε πέναλτι από το άτσαλο μαρκάρισμα του Λιάνκο και ο Κεσιέ έφτασε τα 11 γκολ από την άσπρη βούλα (0-2, 26ο λεπτό).

Πάρτυ στο δεύτερο ημίχρονο και σε κάθε φάση οι παίκτες του Πιόλι έβαζαν γκολ. Στο 50ο λεπτό ο Μπραχίμ Ντίαθ σκόραρε για 2η σερί αγωνιστική (0-3), ο Τεό Ερνάντεζ με το 2ο προσωπικό του γκολ έγραψε το 0-4 στο 62ο λεπτό, τρία γκολ ο Ρέμπιτς μέσα σε 12 λεπτά που έκανε χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τορίνο (Ντάβιντε Νικόλα): Σίριγκου, Μπρέμερ, Λιάνκο, Μποντζόρνο, Μαντράγκορα, Ροντρίγκεζ (55′ Ανσάλντι), Σίνγκο, Λινέτι (55′ Βέρντι), Μπαζέλι (55′ Ρινκόν), Τζάτζα, Μπονατσόλι

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Ερνάντεζ (69′ Νταλότ), Κερ, Τομόρι, Καλάμπρια, Κεσιέ, Μπενασέρ (46′ Μεϊτέ), Ντίαθ (62′ Κρούνιτς), Καστιγέχο, Τσαλχάνογλου (69′ Λεάο), Ρέμπιτς (80 ‘Μάντζουκιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.