Λαουτάρο Μαρτίνες: “Μένω στην Ίντερ”

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες δήλωσε πως θα μείνει στην Ίντερ ακόμα και αν ο Αντόνιο Κόντε αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν.

Οι εκπρόσωποι του Αργεντινού επιθετικού βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με την Ίντερ, με τον ποδοσφαιριστή να καθησυχάζει τους τιφόζι των νερατζούρι. Πέρσι βρέθηκε κοντά στη Μπαρτσελόνα και το παραδέχτηκε.

“Συμπαθώ τον Κόντε, όμως ακόμα και αν φύγει, εγώ θα συνεχίσω να φοράω την φανέλα της Ίντερ και να προσπαθώ να πετύχει τους στόχους της. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για μένα, θα καθίσουμε και θα βρούμε τη λύση. Πέρσι όντως υπήρχε η πιθανότητα να αποχωρήσω. Τελειώσαμε αργά τη σεζόν και υπήρχε και η Covid – 19, οπότε αποφάσισα να μείνω. Ευτυχώς πήρα τη σωστή απόφαση. Το συζήτησα και με τον Λιονέλ Μέσι όταν βρεθήκαμε με την Εθνική ομάδα και ο ίδιος δεν επέμεινε ποτέ”.

Ο 23χρονος επιθετικός έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική σχέση με τον Ρομέλου Λουκάκου τα τελευταία δύο χρόνια στο Μιλάνο. Φέτος μετράει 16 γκολ σε 35 παιχνίδια της Serie A.

“Οι εκπρόσωποι μου μιλάνε με τον σύλλογο. Είμαι ήρεμος. Θα βρεθεί λύση. Είμαι χαρούμενος στο Μιλάνο. Ακόμα και όταν έπαιζα στη Ράσινγκ, έτσι λειτουργούσα. Όταν υπογράφω ένα συμβόλαιο, το σέβομαι. Αν το κλαμπ κρίνει πως αξίζω περισσότερα, μπορεί να με καλέσει. Μέχρι τότε θα δουλεύω”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.