Γιουβέντους: Ανακοίνωσε το αντίο ο Μπουφόν

Το αντίο στην Γιουβέντους το καλοκαίρι που έρχεται ανακοίνωσε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν που δεν απέκλεισε μια τελευταία περιπέτεια στην καριέρα του.

Δεύτερο τέλος εποχής στην Γιουβέντους για τον Τζανλουίτζι Μπουφόν. Ο Ιταλός πορτιέρε σε συνέντευξή του στο Bein Sports ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του στην Γιουβέντους από το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 43χρονος Μπουφόν επέστρεψε στην Γιούβε με την ελπίδα ότι θα κατακτήσει το μόνο τρόπαιο που του λείπει, το Champions League αλλά δεν τα κατάφερε.

“Δεν θα ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Αισθάνομαι ότι τα έδωσα όλα σε αυτή την ομάδα και αυτή έπραξε το ίδιο προς το πρόσωπό μου. Αυτή η πανέμορφη και τεράστια εμπειρία στην Γιουβέντους θα τελειώσει το καλοκαίρι. Το μέλλον μου είναι άγνωστο. Είτε θα σταματήσω είτε θα βρω μια περίπτωση που να μου δίνει κίνητρο και μια νέα εμπειρία. Είμαι ανοιχτός σε όλα” δήλωσε ο Μπουφόν.

Το κοντέρ αυτή την ώρα καταγράφει 683 επίσημα παιχνίδια με την Γιουβέντους και αν αγωνιστεί σε κάποιο από τα τελευταία τρία παιχνίδια της Σέριε Α δυστυχώς δεν θα υπάρχει ο κόσμος που πρέπει στο γήπεδο, οι οπαδοί της Γιουβέντους, για να αποθεώσουν έναν μύθο της ομάδας τους.

Οι πρώτες ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρουν σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η Πόρτο και η Γαλατάσαραϊ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.