Ρόμα: Συνάντηση με τον Φονσέκα για το μέλλον του

Το πρωί της Δευτέρας ο Πορτογάλος προπονητής μαζί με τον εκπρόσωπό του, συνάντησαν τους ιθύνοντες των «τζαλορόσι», με τα ιταλικά μέσα να θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν.

Μια ακόμη δύσκολη εβδομάδα ολοκληρώθηκε για τη Ρόμα, η οποία γνώρισε τη συντριβή με 6-2 στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο ημιτελικό του Europa League, ενώ και στο πρωτάθλημα γνώρισε νέα ήττα από τη Σαμπντόρια στη Γένοβα.

Πλέον υπό αμφισβήτηση τίθεται και η 7η θέση στη Serie A, η οποία οδηγεί στο Conference League, αφού η Σασουόλο πλησίασε στους 2 βαθμούς.

Στην Ιταλία θεωρούν δεδομένο πως ο Πάουλο Φονσέκα δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου της ιταλικής πρωτεύουσας και την επόμενη σεζόν, με πρώτο φαβορί για τη διαδοχή του τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Το πρωί της Δευτέρας (3/5) ο Πορτογάλος προπονητής μαζί με τον εκπρόσωπό του είχαν συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της Ρόμα, Νταν Φρέντκιν και τον τεχνικό διευθυντή Τιάγκο Πίντο, η οποία δεν ξεπέρασε τη μία ώρα.

Αρκετά ιταλικά μέσα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η λύση της συνεργασίας να έρθει προτού καν ολοκληρωθεί η σεζόν, καθώς η αγωνιστική κατάρρευση των «τζαλορόσι» πιθανώς να αποτελέσει καταλύτη εξελίξεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.