Σαμπντόρια-Ρόμα 2-0: «Βυθίζεται» η ομάδα της πρωτεύουσας (hls)

Νέα ήττα για τους «τζαλορόσι», αυτή τη φορά στη Γένοβα από το σύνολο του Ρανιέρι, πλέον ακόμη και η 7η θέση είναι υπό αμφισβήτηση.

Η Ρόμα πήγε στη Γένοβα αναζητώντας γιατρικό μετά τη συντριβή στο “Ολντ Τράφορντ” από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 6-2 για τα ημιτελικά του Europa League, έχασε ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Μπόρχα Μαγιοράλ, αλλά μετά το 25λεπτο οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία.

Στο 34′ ο Βέρε με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής αστόχησε για λίγο και στο επόμενο λεπτό ο Θόρσμπι νικήθηκε από τον Φουζάτο, με τον Βραζιλιάνο να κάνει ντεμπούτο στην εστία των πρωτευουσιάνων την τρέχουσα σεζόν.

Στο 42′ ο Τζέκο πήρε ιδανικά την μπάλα στη μεγάλη περιοχή, απέφυγε τον Αουντέρο, αλλά αστόχησε από πλάγια θέση σε κενή εστία και στο 45′ ο Κουμπούλα γλίστρησε, ο Θόρσμπι μοίρασε σωστά στον Αντριέν Σίλβα με τον Πορτογάλο να βρίσκει δίχτυα για πρώτη φορά στη Serie A.

Στο 65′ ο Γιάνκτο, μετά την ασίσ του Βέρε πέτυχε δεύτερο γκολ για να εδραιώσει την πρώτη νίκη των Γενοβέζων επί της Ρόμα στο “Λουίτζι Φεράρις” από τον Ιανουάριο του 2017.

Στο 71′ ο Τζέκο είχε την ευκαιρία να μειώσει σε 2-1 με πέναλτι, μετά το χέρι του Αντριέν Σίλβα, όμως ο Αουντέρο νίκησε τον Βαλκάνιο, που έχει χάσει τα τρία τελευταία πέναλτι που έχει εκτελέσει στη Serie A.

Η Σαμπντόρια εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή, έχοντας πλέον 45 βαθμούς, ενώ η Ρόμα κινδυνεύει να χάσει και την 7η θέση που οδηγεί στο Conference League, αφού απέχει μόνο 2 βαθμούς από την απειλητική Σασουόλο.

Σαμπντόρια (4-4-1-1): Αουντέρο, Μπερεζίνσκι, Τονέλι, Κόλι, Αουτζέλο, Θόρσμπι, Αντριέν Σίλβα (85′ Έκνταλ), Ντάαμσγκαρντ (81′ Καντρέβα), Γιάνκτο, Βέρε (73′ Ραμίρες), Γκαμπιαντίνι (73′ Μπαλντέ)

Προπονητής: Κλάουντιο Ρανιέρι

Ρόμα (3-4-3): Φουζάτο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Κουμπούλα (64′ Κουμπούλα), Μπρούνο Πέρες, Βιγιάρ (83′ Ντάρμποου), Κριστάντε, Σαντόν (69′ Κάρσντορπ), Μχιταριάν, Μαγιοράλ (69′ Παστόρε), Τζέκο

Προπονητής: Πάουλο Φονσέκα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.