Σασουόλο – Αταλάντα 1-1: Ισοπαλία που έδωσε πρωτάθλημα στην Ίντερ (hls)

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Κόντε κατέκτησε και βαθμολογικά το πρωτάθλημα με 4 αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

H Σασουόλο υποδέχτηκε την Αταλάντα στο “Mapei Stadium” στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση ισόπαλες με σκορ 1-1, αποτέλεσμα που έδωσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Ίντερ με 4 αγωνιστικές ακόμα να απομένουν.

Η ομάδα του Γκασπερίνι παρότι έμεινε από νωρίς στο ματς με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Γκολίνι κατάφερε να προηγηθεί στο 32ο λεπτό με το σουτ του Γκόζενς μετά από την ασίστ του Μαλινόφσκι.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές καλές στιγμές, μερικά σουτ κυρίως έξω από την περιοχή με το δεύτερο μέρος να ξεκινάει με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Τράορε και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπερνάρντι στο 52.

Το ματς είχε μια ακόμα αποβολή που συνοδεύτηκε με πέναλτι για την Αταλάντα αυτή τη φορά. Ο Μάρλον ανέτρεψε τον Μουριέλ και αποβλήθηκε, την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος με τον Κονσίλι όμως να αποκρούει και να διατηρεί αυτό το 1-1 που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι με αυτή την ισοπαλία παρέμειναν στην 8η θέση με 53 βαθμούς με την Αταλάντα να είναι δεύτερη με 69 μαζί με την Μίλαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.