Κροτόνε-Ίντερ 0-2: Πρόβα τίτλου! (hls)

Οι Μιλανέζοι πέρασαν από την Καλαβρία, υποβιβάζοντας την Κροτόνε και θα στεφθούν πρωταθλητές για 19η φορά στην ιστορία τους, εφόσον την Κυριακή η Αταλάντα δε νικήσει στην έδρα της Σασουόλο.

Η Ίντερ χωρίς να είναι πολύ δημιουργική, βάσει ευκαιριών, έπρεπε να είχε πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ, αλλά στάθηκε άτυχη καθώς σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι.

Στο 23′ από το υπέροχα εκτελεσμένο κόρνερ του Σένσι, ο Λουκάκου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, ενώ στο 41′ ο Μαρτίνες με σουτ είδε την μπάλα να πηγαίνει στο δεξί δοκάρι, με τον Κορντάζ να αρνείται το γκολ σε δύο περιπτώσεις στον Σένσι, στο 3′ και στο 45′.

Η Ίντερ εξακολουθούσε και δημιουργούσε ευκαιρίες και στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, με το γκολ να έρχεται ύστερα από…παρέμβαση του Κόντε από τον πάγκο.

Στο 65′ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Πέρισιτς, Σάντσες και Έρικσεν με τον Δανό στο 69′ να παίρνει την πάσα από τον Λουκάκου, να σουτάρει, η μπάλα άλλαξε πορεία στα πόδια του Μαγκαγιάν για το 0-1.

Στο 82′ ο Λουκάκου είδε ορθώς το γκολ του να ακυρώνεται για όφσαϊντ, για να έρθει στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Χακίμι να διαμορφώσει το τελικό 0-2. 

Κροτόνε (3-5-2): Κορντάζ (αρχ.), Τζιτζί, Γκόλεμιτς, Μαγκαγιάν, Μολίνα, Μεσίας, Τσιγκαρίνι (46′ Εντουάρντο Ενρίκε), Μπενάλι (66′ Βούλιτς), Ρέτσα (38′ Πέντρο Περέιρα), Ουνάς (72′ Ριβιέρ), Σίμι

Προπονητής: Σέρσε Κόσμι

Ίντερ (3-5-2): Χαντάνοβιτς (αρχ.), Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Σένσι (65′ Έρικσεν), Νταρμιάν (66′ Πέρισιτς), Λουκάκου, Μαρτίνες (65′ Σάντσες)

Προπονητής: Αντόνιο Κόντε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.