Εσεκιέλ Λαβέσι: “Βρέθηκα κοντά στην Ίντερ, αλλά δεν είμαι προδότης”

Ο πρώην επιθετικός της Νάπολι και της Παρί Σεν Ζερμέν, Εσεκιέλ Λαβέσι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sport Italia τόνισε πως δεν ήθελε ποτέ να προδώσει τη Νάπολι.

Ο Αργεντινός επιθετικός πέρασε πέντε σεζόν στη Νάπολι και σημείωσε 48 γκολ σε 188 παιχνίδια. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Παρίσι και τη Παρί Σεν Ζερμέν. «Δεν πήρα ποτέ μεταγραφή στη Γιουβέντους, ενώ βρέθηκα κοντά δύο φορές ώστε να μετακομίσω στην Ίντερ» δήλωσε στο Sky Sport Italia

«Είχα μερικές πιθανότητες να επιστρέψω στη Serie A, αλλά δεν ήθελα να προδώσω τη Νάπολι. Δεν ήθελα να παίξω σε κανένα άλλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Δεν θα μπορούσα ποτέ να ενταχθώ στη Γιουβέντους και ήρθα κοντά να παίξω στην Ίντερ δύο φορές. Την πρώτη φορά πριν μετακομίσω στη Παρί και ύστερα πριν μετακομίσω στην Κίνα”

Ο λόγος που αποχώρησε από τη Νάπολι και άφησε το Νότο της Ιταλίας για τα φώτα του Παρισιού:

«Κάποια στιγμή, ήθελα να αναπνέω λίγο, ήθελα μια πιο ήσυχη πόλη και επέλεξα να πάρω μεταγραφή στη Παρί. Όταν μετακομίσαμε στο Παρίσι, ο γιος μου μου είπε ότι η Νάπολι ήταν πολύ πιο όμορφη από το Παρίσι, αλλά τελικά είχαμε την ευκαιρία να περπατήσουμε ήρεμα στην πόλη. Το λέω αυτό, αλλά έχω μια καλή σχέση με τη Νάπολη και τους θαυμαστές τους. Ελπίζω να μπορώ να επιστρέψω μια μέρα γιατί έχω τόσους πολλούς φίλους εκεί”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.