Φάμπιο Καπέλο: Κριτική στον Πέρεθ, αποκαλύψεις για Μπερλουσκόνι

O Φάμπιο Καπέλο αποκαλύπτει πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν ο πρώτος που σκέφτηκε την ευρωπαϊκή Super League τη δεκαετία του '80, ενώ τονίζει πως Φλορεντίνο Πέρεθ δεν θα παραδεχτεί το λάθος του.

Το εγχείρημα της Super League ξεκίνησε από 12 ελίτ ευρωπαϊκούς συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων των Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν, την περασμένη Κυριακή (19/4), αλλά το έργο κράτησε μόλις δύο ημέρες, καθώς οι σύλλογοι της Premier League ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους την επόμενη Τρίτη (21/4). Οι Φλορεντίνο Πέρεθ και Αντρέα Ανιέλι ήταν οι πρωτεργάτες του κινήματος.

“Ο Φλορεντίνο δεν είναι άτομο που παραδέχεται τα λάθη του. Δεν το έκανε ποτέ, ούτε καν όταν υπέγραψε παίκτες που δεν τα πήγαν καλά. Αυτή τη φορά, το σφάλμα ήταν τεράστιο. Δεν μπορείτε να κάνετε δήλωση τα μεσάνυχτα λέγοντας ότι η Super League γεννήθηκε. Εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να σώσει το έργο που σχεδιάστηκαν από αυτόν και τον Ανιέλι’‘ δήλωσε ο Καπέλο στο Sky Sport Italia.

Ο Ιταλός υπήρξε ένας από τους πολλούς προπονητές της Ρεάλ Μαδρίτης στην εποχή του Πέρεθ στη Μαδρίτη.

”Όλα ξεκίνησαν όταν η Παρί Σεν Ζερμέν αγόρασε τον Νειμάρ πληρώνοντας τη ρήτρα αποδέσμευσής του από τη Βαρκελώνη. Οι Καταλανοί υπέγραψαν στη συνέχεια τον Κοουτίνιο και τον Ντεμπελέ, ενώ η Παρί αγόρασε επίσης τον Εμπαπέ. Οι μισθοί των παικτών έχουν αυξηθεί από τότε και η κατάσταση δεν είναι πλέον βιώσιμη. Δεν υπάρχουν περισσότερα χρήματα. Διάβαζα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ, αλλά ποια χρήματα;”

Ωστόσο, η Super League δεν είναι μια καινοτόμος ιδέα, σύμφωνα με τον Ιταλό.

“Ο Μπερλουσκόνι το είχε σκεφτεί το 1988. Το δούλεψα με τον δικηγόρο Τραβάγλια. Ο Μπερλουσκόνι δεν μπορούσε να σκεφτεί να αποκλειστεί μετά από ένα μόνο παιχνίδι στο Champions League. Συνήθιζε να λέει: ”Θέλω να παρακολουθώ τους πιο σημαντικούς συλλόγους στο Σαν Σίρο, θέλω ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.